Viorica și Ioniță de la Clejani, poveste de dragoste desprinsă dintr-o scenă de film. „Cum, nu mă mai ții minte?”

Ultima actualizare:

Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai au nevoie de absolut nicio prezentare. Au trecut mai bine de 30 de ani din momentul în care cei doi au decis să devină o echipă de zile mari nu doar pe plan personal, ci și profesional. Cu toate că informații despre începutul relației lor nu au fost dezvăluite până acum, Ioniță a decis să rupă tăcearea și să relateze momentul în care și-a cunoscut marea dragoste. 

Ioniță și Viorica de la Clejani / foto: social media
Ioniță și Viorica de la Clejani / foto: social media

În cadrul celui mai recent interviu acordat de Ioniță de la Clejani, acesta a vorbit emoționat despre dragostea la prima vedere care l-a legat de frumoasa cântăreață. Viorica avea doar 14 ani când și-a cunoscut actualul soț. 

Ioniță de la Clejani: „La vremea aceea era prietena mea”

Ioniță și Viorica s-au cunoscut acum 30 de ani, când se aflau la aniversarea unei cunoștințe comune. Cu toate că Viorica era mai mică decât Ioniță, pe cei doi îi legase doar o relație de amiciție.

„Dragoste la prima vedere a fost cu Viorica. Am cunoscut-o când avea 14 ani. Mi-a plăcut de ea, dar era prea mică. I-am și spus: „Dacă erai tu mai mare…. Am cunoscut-o la aniversarea mătușii ei, care la vremea aceea era prietena mea. Eram prieteni de familie. Cânta frumos și era înțepată, și avea ceva al ei. I-am dat chiar felia mea de tort. După cinci ani, eu stăteam în București, pentru că tata mi-a spus așa: „Te duci la București și-ți termini școala! Și să ai și serviciu, că, dacă nu ai, te arestează Ceaușescu!. Asta a fost educația pe care am primit-o de la tata, care era foarte dur. Și mi-a mai spus: „Tu te duci la școală să înveți carte! Să nu fii amărât, ca mine!”, a mărturisit Ioniță de la Clejani, într-un interviu viva.ro

Povestea de iubire nu a început la acea vreme, ci abia după 5 ani, când s-au regăsit și de atunci au rămas împreună. 

„Am venit la București și am terminat liceul. Am făcut niște studii în contabilitate, după care m-am întors la Clejani și am lucrat la CAP, casier și contabil, timp de trei ani. Și, pe traseul meu, la o petrecere… cântam, iar în pauză a venit la mine o fată îmbrăcată într-o rochie neagră. Era blondă. Eu am crezut că e nașa inițial, atunci când mi s-a adresat: „Ce faci, nea Ioniță?. „Bine! Dar cine ești tu? „Cum, nu mă mai ții minte? Nu mi-ai dat, la ziua mătușii mele, felia ta de tort? „Ești Viorica, nu? „Da! „Ce mare și frumoasă te-ai făcut! A doua zi, i-am dat întâlnire la București, la o petrecere în familia mea, și, din ziua aceea, suntem împreună. Deci am cunoscut-o o dată când avea 14 ani, după aceea am întâlnit-o peste 5 ani, și de atunci suntem împreună”, a adăugat el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net