Viorica și Ioniță de la Clejani au jucat într-un film regizat de Johnny Depp! „Și Al Pacino era acolo!”

Îi leagă o reală prietenie și se întâlnesc ori de câte ori au ocazia cu celebrul actor de la Hollywood. Viorica și Ioniță de la Clejani se cunosc destul de bine cu Johnny Depp, semn că acesta le-a lansat invitația să joace într-o producție regizată chiar de el, filmul „Modi”, după cum a anunțat chiar artista, foarte fericită.

Se pare că filmările au avut loc deja la Budapesta, filmul este despre viața pictorului italian Amedeo Modigliani și deja artiștii de la Clejani s-au întors acasă cu o super experiență și alte fotografii cu Johnny Depp numai bune de pus în album. Mai mult decât atât, Viorica de la Clejani a povestit că pe platourile de filmare l-a văzut chiar și pe Al Pacino.

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Depp!O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani.Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui.

Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”!Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă...și  Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!”, a mărturisit, extrem de încântată, pe rețelele sociale Viorica de la Clejani.

S-au revăzut și în vară la concertul “Hollywood Vampires”

Johnny Depp e fascinat de muzica prietenilor săi români așa că are o legătură specială cu Ioniță și Viorica de la Clejani.

Ei s-au revăzut și în această vară, atunci când pe 8 iunie, celebrul actor a concertat la București alături de  trupa sa, ”Hollywood Vampires”. Iar atunci când pe 9 iunie, Depp a împlinit 60 de ani, Clejanii i-au făcut cadouri de suflet, inedite. Viorica i-a oferit, pe lângă palinca de gutui, o ie tradițională, veche de 60 de ani, lucrată din in, și un chimir pe care marele actor le-a și îmbrăcat atunci și a urcat pe scenă cu un outfit tradițional românesc.

Se cunosc din anul 2000

Viorica și Ioniță de la Clejani se cunosc cu “Piratul din Caraibe” din anul 2000, ei împrietenindu-se pe platourile de filmare ale peliculei “The Man Who Cried”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net