Viorica de la Clejani, în stare de șoc după un cumplit accident! A rămas traumatizată: „Zdrobit de roata de la mașină”

Viorica de la Clejani (50 de ani) a asistat în acest weekend la un moment care se pare că a marcat-o destul de tare. Artista a văzut cum un șofer neatent a călcat pe cap o pisică.

Viorica de la Clejani, în șoc total: „Zdrobit de roata de la mașină”

lui Ioniță de la Clejani (53 de ani) iubește animalele. Pentru că are o relație foarte apropiată cu internauții său, artista le-a povestit pe pagina de Instagram la ce moment sinistru din viața ei la care a asistat recent, în plină stradă, sub ochii săi.

„Deci, sunt în stare de șoc! Acum câteva minute, fix în fața mea, a murit un biet pisoiaș, zdrobit de roata de la mașină. Efectiv sunt traumatizată de ceea ce am văzut...cum i-a zdrobit capul...off! Când vă urcați la volan fiți atenți! Dacă era un om ce făceai, nemernicule? Treceai la fel fără milă? Nu mai suport oamenii! Nu înțeleg cruzimea lor față de animale!”, a scris Viorica de la Clejani pe contul său de socializare.

Fanii artistei au empatizat rapid la postarea Vioricăi de la Clejani.

„Din păcate nu toți oamenii au același suflet bun, doar cine crește așa ceva poate simți durerea asta!”, „Din păcate cel mai periculos animal este omul…lumea s-a dezumanizat. Mă mir cum ne mai rabdă Pământul”, „Ar trebui să existe o lege dură pentru așa oameni care greșesc față de animale! Nici nu vreau să mă gândesc ce ați simțit când ați văzut sărăcuțul pisoiaș”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă din partea fanilor.

Click! spune

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească din România. Cântăreața are o familie solidă întemeiată cu acordeonistul Ioniță de la Clejani cu care are împreună doi copii: pe Fulgy și pe Margherita ce îi iubește ca pe lumina ochilor din cap.

Pentru succesul profesional pe care îl au acum Ioniță și Viorica de la Clejani au muncit zi și noapte și au petrecut ore în șir în studiourile de înregistrări pentru a lansa piese pe placul oamenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net