Alertă în showbiz, după ce o celebră vedetă de la noi a dispărut. Viorica de la Clejani, apel disperat: „Nu a mai răspuns la telefon”

Dudu sau Conchita de România, așa cum este cunoscut în showbiz, a dispărut fără urmă! Acesta nu mai răspunde la telefon de luni, iar apropiații lui sunt tare îngrijorați. Viorica de la Clejani are o relație extrem de apropiată cu Dudu și nu a putut rămâne indiferentă, așa că a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare. 

Viorica de la Clejani, șocată de dispariția lui Dudu!
Viorica de la Clejani, șocată de dispariția lui Dudu!

Dudu Conchita de România, dispărut fără urmă

Se pare că Dudu, cunoscut drept Conchita de România, se afla în Anglia. Totul a decurs ok, a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, însă a dispărut fără urmă. De luni, spune artista Viorica de la Clejani, nimeni nu mai știe nimic de cunoscutul hairstylist. 

Pe contul său de Facebook, Viorica de la Clejani a făcut un apel disperat. Le-a cerut tuturor celor care știu ceva de Dudu sau care vor să ajute printr-un share, să o facă. De asemenea, Viorica a menționat că este posibil ca vedetei să i se fi întâmplat ceva rău. 

„Dudu alias Conchita de Romania era plecat în Londra, iar de luni nu a mai răspuns la telefon. Persoanele apropiate lui sunt îngrijorate.

Oricine îl vede sau poate ajuta cu informații, să scrie în privat... Doamne ajută să fie bine, să nu i se fi întâmplat ceva rau! Share!!!”, a scris Viorica de la Clejani, pe Facebook-ul său. 

Dudu Conchita de România a dispărut fără urmă
Dudu Conchita de România a dispărut fără urmă

Apropiații lui Dudu, în stare de șoc!

Pe de altă parte, apropiații lui Dudu susțin că s-au mai auzit cu el la telefon, marți, însă de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. 

„Dudu este dispărut de marți seara, ultima noastră convorbire a fost marți după-masă, tocmai ce se întorsese de la cumpărături, era acasă, totul bine, ulterior nu a mai răspuns la niciun mesaj în condițiile în care el obișnuia să ne sune pe mine și pe sora mea în fiecare zi, a dispărut brusc, nici măcar pe rețele de socializare nu a mai postat ceva de atunci, am contactat părinții lui în speranța că o să aflu o veste despre el, aceștia fiind disperați, pentru că nici ei nu aveau nicio veste de marți despre el, ulterior am încercat să contactez prietenii lui, cunoștințe, nimeni nu știe nimic...

Îngrijorător, având în vedere că părinții lui au spus că el nu a făcut niciodată ața ceva, păstrau legătură cu el în permanență. Astăzi am postat pe rețelele de socializare, atât eu cât și sora mea, în speranța că cineva știe ceva de el, măcar să știm că este OK, însă nu am avut nicio veste...”, au declarat apropiații lui Dudu, pentru Spynews.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net