Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel, înaintea celui mai recent concert din Budapesta

Ultima actualizare:

Marele actor de la Hollywood, Johnny Depp, în vârstă de 60 de ani și trupa sa, Hollywood Vampires, au fost nevoiți să anuleze în ultima clipă concertul de la Budapesta, după ce acesta a fost găsit inconștient în camera sa de hotel.

Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel, în Budapesta / Foto: Profimedia
Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel, în Budapesta / Foto: Profimedia

Trupa Hollywood Vampires, formată din Johnny Depp și Alice Cooper, aflată în prezent în turneu prin Europa, trebuia să cânte la Budapesta, Ungaria, pe 18 iulie, dar cu câteva momente înainte de spectacol, a fost nevoită să anuleze show-ul. Acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care celebrul actor, în vârstă de 60 de ani, și trupa sa și-au anulat apariția. Se pare că, starul de la Hollywood a fost găsit inconștient în camera sa de hotel.

Au fost chemate ajutoare medicale

Potrivit rapoartelor, starea actorului, care a rămas în istorie pentru rolul lui Jack Sparrow din Pirații din Caraibe, a fost atât de gravă încât au fost nevoiți să cheme ajutoare medicale.

„Toate biletele (generale și VIP, inclusiv meet & greet) vor fi rambursate integral. Îi iubim și apreciem pe toți fanii care au călătorit de aproape și de departe pentru a ne vedea ridicându-ne și ne pare sincer rău. Scuze sincere Hollywood Vampires”, a fost declarația trupei, distribuită la InstaStory, pe pagina personală de Instagram a lui Johnny Depp, conform hellomagazine.com.

Fanii așteptau cu sufletul la gură spectacolul, dar au fost luați prin surprindere de anunțul brusc și și-au împărtășit îngrijorarea pe rețelele de socializare. 

„Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nimeni nu s-a gândit că ar putea fi o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră montajul sonor care fusese programat pentru după-amiază”, anunţase unul dintre artiştii care au cântat în deschidere.

Turneul lor va continua prin Europa pe parcursul lunii, încheindu-se pe 23 iulie în Germania, urmat de trei zile stabilite în SUA pentru a compensa aparițiile recent anulate, încheindu-se pe 30 iulie. Trupa Hollywood Vampires s-a format în 2012. 

Johnny Depp și-a sărbătorit ziua de naștere în România

Pe data de 9 iunie, când Johnny Depp a împlinit vârsta de 60 de ani, el a susținut un concert în București, împreună cu trupa sa. Românii au ținut să îi facă o surpriză starului aflat pe meleaguri românești. Așa că, varianta piesei „La mulți ani!” în limba engleză a fost fredonată integral de către admiratori, dedicată actorului cu ocazia zilei de naștere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net