Boala gravă de care suferă Viorica de la Clejani! I-a schimbat total viața: „O să mă duc de tot”

Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet. De atunci a decis că este momentul să facă o schimbare radicală în viața sa, așa că a început să acorde mai multă atenție stilului de viață. Dacă înainte se trezea în miez de noapte pentru a înfuleca tot felul de bunătăți, acum artista recunoaște că are zile în care uită să mânânce. Pe picior de schimbare este și soțul său, Ioniță de la Clejani, care arată mai bine ca oricând.

Boala gravă de care suferă Viorica de la Clejani
Boala gravă de care suferă Viorica de la Clejani

Boala gravă de care suferă Viorica de la Clejani

Cei doi soți s-au pus serios pe slăbit. Artista a decis să schimbe acest aspect pentru a fi mai sănătoasă și pentru a-și menține căsnicia, care o luase puțin la vale.

Am reușit să duc diabetul în remisie de la coadă la cap. Nu mai mănânc nimic, o să mă duc de tot. Țin pasul cu Ioniță, mi-a zis că, dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea. Nu mai mâncăm niciunul, vino să controlezi frigiderul, e gol”, a mărturisit Viorica de la Clejani, la emisiunea Vorbește lumea, la PRO TV.

Ionița de la Clejani însă a început schimbările de ceva vreme, dar acum se văd mai bine ca oricând. De Crăciun, cei doi spun că abia s-au atins de mâncare.

Eu am fost la doctor, la prietenul meu, și mi-a spus în felul următor. „Mâncarea multă dăunează. Cât mai puțină mâncare, că organismul nu are nevoie de atât de multă. Avem carne de porc, dar am mâncat așa, firimituri”, adaugă Ioniță de la Clejani.

Kilogramele în plus le-au afectat viața intimă

Kilogramele în plus chiar au ajuns să le afecteze viața intimă, însă cei doi au reușit să revină la dragostea de altă dată și sunt plini de energie și de iubire!

Eu nu mai mănânc, m-am dat pe vegan, așa ceva nu mai există. Legume. Am un inginer de sunet care mi-a insuflat. Ioniță nu mai mănâncă aproape nimic. De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat. Mâncam la 02.00 noaptea mămăligă, pui la ceaun, el nu mânca. Ține regim de o viață întreagă. E la menopauză, îi face concurență lui Fulgy. Dacă am văzut că nu mai mănâncă, pentru cine să mai gătesc. De dragul animalelor nu mai vreau să mănânc carne. Am văzut niște reportaje pe YouTube”, adaugă solista.

Vreau să fiu frumoasă, sănătoasă și să trăiesc mult și bine. Acum am cea mai mare energie, de când am slăbit ne iubim mai des. Înainte nu prea mai mergea treaba”, precizează ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net