Viorica Macovei, de la muzică populară, la modă cu influență tradițională: „De mică am visat”

#Exclusiv Click!

Îndrăgita artistă de muzică populară Viorica Macovei  (38 ani) s-a lansat în afaceri. Se știe că pe lângă muzică, artista e mânată de adrenalină, încă de pe vremea când era mică, iar acum ceva timp a făcut un curs de conducere defensivă, sub îndrumarea lui Titi Aur,  deoarece își dorea să se înscrie la un concurs serios de raliu.

Acum însă, un alt vis din copilărie a prins contur, și anume acela de a crea ținute, pe care nu a mai așteptat și.. l-a pus deja în aplicare. Artista și-a  dezvoltat în pandemie ideea de a face un business cu haine, iar din câte se pare, îi merge de minune.

„De mică am visat să creez ținute altfel, prin care să promovez particularitățile și frumusețea portului popular. De aceea, în pandemie, am avut mai mult timp la dispoziție, am pornit o nouă cale (Via Macovei), este o afacere online, un magazin în care se regăsesc atât lucruri din lada de zestre, unicat (peste jumătate de secol de când au fost făurite) ...ii, fote, trăistuțe, ouă încondeiate, până la bluze și ii de inspirație folclorică, care pot fi purtate zi de zi. 

Raportându-mă la nevoile femeii din ziua de astăzi, care este într-o alergătură continuă, care are nevoie de o ținută frumoasă, dar și lejeră. Așa am plecat cu gândul de a readuce în actualitate ideea de ie, dar pe materiale plăcute, de calitate și ușor de purtat”, ne-a mărturisit pentru Click! Viorica Macovei.

A lansat bluza Regina

Viorica Macovei are  business-u în sânge și pentru că știe cum să își atragă clienții, s-a gândit să lanseze un produs special pentru Ziua Încoronării.

„După 1 an și un pic de la deschidere, ne putem bucura de aprecierea oamenilor care au cumpărat de la noi și care ne recomandă, iar cel mai important lucru, este faptul că revin mereu și cumpără lucruri de la noi. Chiar în ziua încoronării, am lansat bluza Regina, ce combină eleganța cu ideea de ie tradițională. Vă mărturisesc că a avut mare succes. Acum lucrăm la o nouă colecție, cu piese unicat, cu decupaje din iile obosite de vremuri, care nu au putut fi recondiționate. În urmă cu câțiva ani buni, am fost chiar imaginea unor colecții semnate de Liliana Țuroiu Udrea, Colecția „Regina Maria” sau „Sure le toits de Paris””,  ne-a mai povestit Viorica Macovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net