Vladimir Drăghia, imagine emoționantă: „Mai e puțin și vom fi 5!”

Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia și partenera lui, Alice Cavaleru, sunt pregătiți să întâmpine pe lume încă o minune. Cuplul mai are o fetiță, pe Zora, iar în curând urmează să „devină 5”, așa cum chiar actorul a dezvăluit. Iată pe cine au mai inclus în portretul de familie!

Vladimir și Alice sunt căsătoriți din 2018 și vor avea în curând două fetițe Foto: Instagram
Vladimir și Alice sunt căsătoriți din 2018 și vor avea în curând două fetițe Foto: Instagram

Își construiește un album foto memorabil! Actorul Vladimir Drăghia (36 de ani) și soția sa, Alice Cavaleru (31 de ani), care a fost manechin și a devenit designer vestimentar după ce a absolvit studii de specialitate la Universitatea de Artă din București, au un deosebit simț al frumosului și reușesc să creeze împreună amintiri memorabile, pe care le imortalizează în ședințe foto deosebite.

Vezi și: Cum arată Alice Cavaleru în ultimul trimestru al sarcinii: «Am doar motive de bucurie»

Vladimir Drăghia, imagine emoționantă de familie

Zilele trecute, cei doi artiști au realizat un shooting inedit în studioul fotografului Alex Gâlmeanu: toți membrii familiei au stat cu burtica la vedere, nu doar Alice, care este însărcinată în șapte luni și jumătate, urmând să nască cel mai probabil în septembrie.

Sursă foto: Instagram/ Alex Gâlmeanu

Și fetița celor doi, Zora (care tocmai a împlinit luna aceasta 5 anișori), a procedat la fel ca părinții ei și și-a ridicat tricoul. „Mai e puțin și vom fi cinci”, spune Vladimir, care a numărat, evident, și cățelușul, pe care e clar că îl consideră o parte importantă a familiei sale.

Nu rata: Vladimir Drăghia se întoarce în Republica Dominicană ca prezentator?

Nu mai e mult până când își vor strânge în brațe fetița

Alice lucrează zi și noapte la noua membră a familiei noastre, iar pe mine recunosc că mă încearcă puțină gelozie pe legătura care se creează acum între ele două.”, a mai scris el actorul, în dreptul acestei imagini, pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Vladimir, Alice și Zora au fost numai un zâmbet la ședința foto cu pricina, cu toate că soția actorului a anunțat recent că cea de-a doua sarcină nu mai este la fel de ușoară ca prima. Dar motivele de bucurie sunt mai mari, așa că fotografiile au ieșit superbe. Vladimir și Alice sunt nerăbdători să devină părinți, tot de fetiță, iar peste câteva zile se pregătesc să aniverseze și trei ani de la căsătorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net