Vlăduța Lupău și-a împlinit un vis! Anunțul făcut de artistă: „Nu pot să scriu sau să spun ce înseamnă această zi pentru mine”

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista a făcut un anunț foarte emoționant! Mai exact, Vlăduța a avut o mare realizare în cariera sa, îndeplinindu-și unul dintre marile sale visuri, acela de a cânta alături de unul dintre idolii săi. Imaginile publicate sunt grăitoare.

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii!
Vlăduța Lupău, în culmea fericirii!

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii!

Soția lui Adrian Rus a mărturisit că a avut experiențe memorabile alături de Andra Măruță, cu care a avut o apariție pe scenă. Cele două artiste au participat la turneul Tradițional 2, în cadrul căruia Andra a fost însoțită de Orchestra Fraților Advahov. Vlăduța Lupău a ămpărtășit imagini memorabile din cadrul evenimentului alături de fanii săi de pe Instagram.

„Tradițional 2 mi-ai pus în suflet amintiri, trăiri și emoții de neuitat! Acești oameni sunt o familie minunată, OAMENI pe care mă bucur că i-am ales ca model în viața mea. Mulțumesc Andra ești o legendă”, este mesajul care a însoțit imaginile.

Iar acestea nu sunt singurele imagini și mesaje emoționate. Vlăduța a mai publicat câteva poze și filmări de la acest eveniment special, menționând că a reușit să își îndeplinească unul dintre marile sale visuri, acela de a cânta cu Andra.

„Nu pot să scriu sau să spun ce înseamnă această zi pentru mine! 22 Septembrie, te țin minte toată viața! Ești ziua în care s-a împlinit unul din visurile mele mari… mulțumesc, Doamne, că mi-ai ascultat gândul și rugăciunea și că m-ai adus alături de idolul meu pe scenă, Andra! Visez…mulțumesc Andra.”

La 32 de ani, Vlăduța se poate lăuda că are tot ce vrea de la viață! O familie frumoasă, un soț care o iubește, un băiețel superb, o vilă frumoasă în Cluj, dar și o carieră de invidiat. În ultima perioadă, pe Youtube, artista reușește să adune milioane de vizualizări, în doar câteva ore după ce își lansează piesele. Însă, Vlăduța este conștientă de faptul că tot succesul profesional i se datorează lui Dumnezeu, dar și oamenilor care o susțin. Ea are o relație specială cu fanii săi și îi ține la curent cu tot ceea ce face.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net