Vrei să ai un păr lung și bogat? Adi Constantin, hair-stylistul vedetelor, ne-a dezvăluit secretul

Ultima actualizare:

Câte dintre voi nu v-ați dori să aveți un păr lung și frumos, după care să întoarcă toată lumea capul atunci când treci pe stradă? Toate! Suntem siguri!

Iată secretul unui astfel de păr
Iată secretul unui astfel de păr

...dar câte dintre voi nu v-ați confruntat cu mici probleme ale podoabei capilare și a trebuie să renunțați, pentru moment, la visul de a fi Ileana Cosânzeanu cu părul până la mijloc.

Probabil vă întrebați de ce doar unele dintre doamne au avut norocul de un păr bogat și lung și parcă ne cuprinde invidia. Ba mai mult, când vedem vedetele autohtone care se mândresc cu podoaba capilară pe la emisiuni, ne gândim că sigur am greșit noi cu ceva în viață de nu putem avea un astfel de păr.

Citește și: Meghan Markle ia lecţii de stil de la Regina Letiţia a Spaniei. Fusta identică pe care au purtat-o cele două

 Pentru că știm că este dificil să ai grijă de el, Click! a stat de vorbă cu Adi Constantin, hair-stilistul vedetelor, care ne-a dat soluția cea mai simplă, extensiile. El de asemenea ne-a dezvăluit secretul vedetelor cu părul lung și bogat.

Adi ne-a povestit despre variante de prindere, beneficii, dar și ce probleme ne-ar putea aduce dacă apelăm la astfel de variante.

Pentru demostrațiile făcute de hair-stylist le-am avut alături pe cântăreața Daniela Gyorfi și pe Miss Top Model of the World Monica Hill.

Daniela ne-a dezvăluit că este o fană a extensiilor și că le folosește de mulți ani, deoarece îi place părul lung. De asemenea, artista ne-a declarat că s-a confruntat cu anumite probleme din cauza lor, dar tot nu a renunțat la idee.

‘’Eu sunt o fană a părului lung. Este important ca părul să reziste și de aceea trebuie să ai grijă de el. Am ajuns aici cu un păr scurt din cauza decoloratului, iar pe parcurs, și-a revenit. Pe lângă blond, mă faceam și alte culori și asta mi-a afectat părul’’, ne-a declarat Daniela.

Despre metodele de aplicare Adi ne-a povestit că sunt mai multe variante, tape-on, cusute, cu keratină, însă cele tape-on sunt cele preferate de Daniela, fiindu-i mai ușor să și-l îngrijească.

În cadrul aceluiași interviu am stat de vorbă și cu românca ce ne-a reprezentat peste hotare la concursuri de frumusețe, pe numele său Monica Hill, care este și ea fană a părului lung, implicit al extensiilor. Modelul ce a câștigat câteva titluri de miss poartă și ea extensii.

‘’Monica poartă de mult extensii, ea are un păr lung, așa că la ea nu este o necesitate, ci un moft. O ajută pe partea de desime și să-i stea buclele mai bine’’, ne-a zis Adi Constantin.

‘’M-am obișnuit cu extensiile și atunci când nu le port, nici nu mă recunoști. Le pun foarte repede și nici nu se observă că le port,'' ne-a declarat frumoasa Monica.

Adi Constantin a studiat ani la rând în Italia, are o experiența de 9 ani in străinătate și aproximativ 16 în industria înfrumusețarii in salone de top din Milano, UK, United Arab Emirates.

  Citește și: Verdict Adi Constantin! Au sau nu inspirație divele când se coafează? 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net