Biciclist rănit în Capitală, după un accident în care a fost implicată o autospecială de Poliţie

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O autospecială de Poliţie care circula cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune a fost implicată, marţi după-amiază, într-un accident produs pe Calea Văcăreşti din Capitală.

În urma accidentului, un bărbat de 65 de ani care circula pe bicicletă a fost rănit şi transportat la spital. Accidentul s-a produs pe Calea Văcăreşti. 

„Conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului pe Calea Văcăreşti dinspre Piaţa Sudului către Splaiul Unirii, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, când a ajuns în zona Sun Plaza a intrat in coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi ar fi efectuat virajul la stânga", a precizat Brigada Rutieră.

 În urma impactului, autospeciala de poliţie a ricoşat în gardul de protecţie care separă linia de tramvai de partea carosabilă şi într-un autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie. 

 În urma accidentului, biciclistul a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar. Conducătorii autovehiculelor au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0. Calea de rulare a tramvaielor a fost restricţionată pe ambele sensuri de circulaţie. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier, informează news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net