Cherif Kouachi, înmormântat în miez de noapte. Oficialii au refuzat, însă, un lucru

Ultima actualizare:

    Cherif Kouachi a fost înmormântat în secret
Cherif Kouachi a fost înmormântat în secret

Al doilea autor jihadist al atacului de la Charlie Hebdo, Chérif Kouachi, a fost înmormântat sâmbătă cu puţin înainte de miezul nopţii, a declarat Primăria din Gennevilliers, de la periferia Parisului, unde acesta locuia, pentru AFP.

La fel ca în cazul fratelui său mai mare, Saïd - împreună cu care a ucis 12 persoane -, înmormântat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Reims (est), mormântul lui Chérif Kouachi este anonim, la solicitarea primarului, care a vrut ca acesta să nu devină un loc de pelerinaj.

"Înhumarea a avut loc la ora (locală) 23.45 (duminică, 0.45, ora României), în intimitate. Soţia sa nu a dorit să asiste la înmormântare. Nu a asistat nimeni", a precizat primăria.

Primarul comunist Patrice Leclerc a declarat că nu a avut "altă opţiune legală decât să lase înhumarea lui Chérif Kouachi să se desfăşoare", dar a cerut ca mormântul să fie anonim.

El a refuzat, în schimb, înhumarea în comuna sa a lui Saïd Kouachi, înmormormântat la Reims, unde locuia, într-un mormânt anonim, într-un cimitir ţinut secret.

Potrivit legii, este necesar ca rudele unui defunct să ceară autorizarea de înmormântare primarului comunei în care se află cimitirul pe care l-au ales. Primarii nu pot să refuze atunci când este vorba despre locul de reşedinţă sau în cazul în care în localitatea respectivă există un cavou al familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net