Fă-ţi iubita să lumineze în aşternut

Ultima actualizare:

    Când se stinge lumina, iubita începe să luminezeFoto: Guliver/Rexfeatures/Hepta
Când se stinge lumina, iubita începe să luminezeFoto: Guliver/Rexfeatures/Hepta

Se apropie 14 februarie şi încă nu ştii ce să îi iei iubitei? Vrei ceva deosebit şi eşti în pană de idei? Cumpără-i o lenjerie intimă LuminoGlow, din colecţia Aurora. Nu o să-ţi pară rău!

Să recunoaştem: Ziua Îndrăgostişilor este un alt prilej ca bărbaţii să îşi demonstreze iubirea în ochii partenerei. Şi pentru cei care nu prea obişnuiesc timp de 364 de zile să le facă daruri iubitelor, 14 februarie este cel mai bun prilej pentru iertarea păcatelor. Ştiind asta designerii australieni de la compania de lenjerie intimă pentru femei LuminoGlow au lansat colecţia Aurora. Comenzile se pot face pe Internet, însă romanticii trebuie să ştie că “deranjul” costă.

Lenjeria este din satin, iar porţiunile  de dantelă sunt  tratate cu soluţie  fosforescentă
Lenjeria este din satin, iar porţiunile de dantelă sunt tratate cu soluţie fosforescentă

Un set complet alcătuit dintr-un furou şi o pereche de bikini sexy costă 95 de euro (420 de lei), un sutien 43 de euro (190 de lei) şi doar o pereche de bikinei cu fundiţă ajunge la 38 de euro (170 de lei). La asta se adaugă şi cheltuielile de transport. Însă plăcerea pe care o produce surpriza e nemărginită. Ce poate fi mai tandru decât să îţi vezi iubita cum îţi luminează noaptea, la propriu! “Colecţia este în ediţie limitată pentru Valentine’s Day şi ne aşteptăm la vânzări record. Lenjeria este din satin şi dantela a fost tratată cu o soluţie fosforescentă care luminează timp de aproape o jumătate de oră în întuneric”, a declarat pentru Daily Mail purtătorul de cuvânt al companiei australiene.

Pantofii care îţi spun «Te iubesc!»

Perechea de pantofi cu toc tip “stiletto” este în formă de inimă
Perechea de pantofi cu toc tip “stiletto” este în formă de inimă

Roşul este culoarea iubirii, iar inima simbolizează văpaia amorului etern! La asta s-a gândit designerul israelian Kobi Levi când a creat perechea de pantofi cu toc tip “stiletto” în formă de inimă. Simpatici, sexy, eleganţi şi uşor de asortat la hainele de primăvară, pantofii costă 850 de dolari (3.328 lei). Pot fi comandaţi pe Internet de pe site-ul designerului. “Femeia vine cu inima, bărbatul aduce săgeata care o înmoaie”, şi-a descris creatorul invenţia.

Trandafirul de aur, un dar de neuitat

Trandafirul este confecţionat din aur de 18 carate
Trandafirul este confecţionat din aur de 18 carate

O companie din Lianyungang, provincia Jiangsu, China a lansat pe piaţă trandafirul confecţionat din aur de 18 carate. Cum darul este unicat el se va vinde la licitaţie cu un preţ de pornire de aproximativ 3.000 de dolari. Având în vedere că floarea unicat cântăreşte aproape 200 de grame şi este realizată manual, investiţia merită toţi banii.

A fost descoperită formula matematică a iubirii

Formula universală a dragostei: D =  (0,5(A+C+F) + 0,3 (I+I)) / (2(5 - S)+2)
Formula universală a dragostei: D = (0,5(A+C+F) + 0,3 (I+I)) / (2(5 - S)+2)

O echipă de specialişti americani în matematică şi calculul probabilităţilor a reuşit în premieră mondială să rezolve un mare mister al omenirii: formula matematică a iubirii. Ecuaţia se bazează pe anumite ingrediente importante fără de care nici o relaţie din lumea asta nu ar fi posibilă. Nivelul atracţiei (A) dintre parteneri constituie un element important, iar charisma (C), intimitatea (I) şi încrederea (Î) dintre ei sunt celelalte coordonate care unesc două suflete.

La aceste patru elemente se adaugă şi latura hormonală, feromonii (F) şi încrederea în sine (S). Astfel a reieşit formula universală a dragostei: D =  (0,5(A+C+F) + 0,3 (I+I)) / (2(5 - S)+2). Trebuie menţionat că primele patru elemente se notează de la 1 la 10, S - de la 1 la 5, iar F are valoarea fixă de 8. Dacă rezultatul ecuaţiei e între 8 şi 10, vorbim de dragoste pasională, cu cât scade cu atât cei doi parteneri sunt mai străini unul de celălalt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
traffic 3612474 1280 jpg
image png
tigari 1 1536x1024 jpg
un caligula de pe la noi nicolae mavrogheni 18617982 jpg
aeroportul baneasa jpg
roses 616013 1280 jpg
targsor oras jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net