Bărbat de 43 de ani, prins când făcea sex cu un băiat de 15 ani

Ultima actualizare:

    Pedofilul este tatăl a doi copii (foto: monitorulsv.ro)
Pedofilul este tatăl a doi copii (foto: monitorulsv.ro)

Un sucevean 43 de ani, din comuna Frumosu, a fost reţinut, fiind cercetat pentru relaţii sexuale cu un minor, transmite Mediafax. Bărbatul a fost surprins, marți seară, de un echipaj de jandarmi, întreţinând relaţii sexuale cu un adolescent în vârstă de 15 ani, căruia i-a dat 50 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, un echipaj de jandarmi a observat, marţi seară, un autoturism staţionat în lunca râului Suceava, în apropierea centralei termice a municipiului Suceava, iar, în momentul în care jandarmii s-au apropiat de autovehicul pentru un control de rutină, au constatat că în maşină se afla un bărbat care întreţinea relaţii sexuale cu un adolescent.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că bărbatul s-a întâlnit cu adolescentul în zona centrală a municipiului Suceava, iar apoi cei doi au mers cu maşina într-o zonă puţin circulată, din apropierea albiei râului Suceava, unde i-a oferit 50 de lei pentru a întreţine raporturi sexuale.

„Persoana în cauză a declarat că nu este prima dată când se întâlneşte cu acest adolescent, o faptă similară având loc la 14 martie, în apartamentul unei cunoştinţe din municipiul Suceava”, precizează IJJ Suceava.

Bărbatul, tată a doi copii,  a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Ionuţ Epureanu, a spus că bărbatul este cercetat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
tanorexia obsesia pentru o piele bronzata cum se trateaza afectiunea 18715946 jpg
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net