Provocarea pe care numai geniile o pot rezolva! Poți găsi girafa ascunsă în imagine, în doar 11 secunde?

Având în vedere faptul că imaginea de mai jos este plină de căței și pisici, cu siguranță că cei mai mulți dintre noi ne vom gândi că este extrem de simplu să găsim girafa ascunsă printre acestea. Însă, vom observa rapid că provocarea este, de fapt, mult mai dificilă decât pare! De fapt, numai oamenii cei mai inteligenți reușesc să rezolve provocarea în doar 11 secunde!

Cât de repede poți găsi girafa din imagine
Cât de repede poți găsi girafa din imagine

La prima vedere, imaginea din fața noastră pare una destul de simplă. Este vorba despre un grup de căței și pisici, care mănâncă și se joacă împreună. Culorile nu par a fi unele menite să ne inducă în eroare, iar nici numărul animalelor din desen nu este unul exagerat. Inițial, provocarea pare a fi una destul de banală!

Însă, vom observa imediat că girafa ascunsă în imagine este foarte dificil de găsit și nu degeaba doar foarte puțini oameni rezolvă testul în numai 11 secunde!

Cu siguranță că în acest punct am observat cu toții că astfel de iluzii optice au devenit foarte populare, pe Internet. Poate și noi profităm de pauzele pe care le avem de-a lungul zilei pentru a rezolva provocări vizuale de acest fel, sau avem prieteni care fac acest lucru. Ele nu doar că sunt o modalitate simplă de a ne relaxa, dar ne pot testa și atenția la detalii.

Iar dacă încă nu ați găsit girafa din imagine, răspunsul se află puțin mai jos!

Unde se află girafa ascunsă în imagine

Rezolvarea provocării
Rezolvarea provocării

După cum putem vedea mai sus, girafa se află în partea stângă a imaginii și datorită faptului că se pierde în fundal, devine destul de greu de observat! Însă, dacă privim cu atenție, vom putea vedea clar capul, cât și gâtul specific girafei, ascunse printre celelalte animale. Dacă sunteți printre cei care au reușit să găsiți girafa în numai 11 secunde, felicitări!

Iar pe Internet sunt o mulțime de astfel de provocări, așa că dacă ați avut probleme cu aceasta, puteți găsi nenumărate de astfel de imagini, care vă vor pune mintea la încercare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
traffic 3612474 1280 jpg
image png
tigari 1 1536x1024 jpg
un caligula de pe la noi nicolae mavrogheni 18617982 jpg
aeroportul baneasa jpg
roses 616013 1280 jpg
targsor oras jpg
apelare abuziva 112 prahova 1024x580 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net