Nora lui Măgureanu, acuzată că acţionează la îndemnul presupusului iubit

Ultima actualizare:

    Alina Petre a fost nora lui Virgil Măgureanu, fostul şeful SRI FOTO: Arhiva personală
Alina Petre a fost nora lui Virgil Măgureanu, fostul şeful SRI FOTO: Arhiva personală

Denunţurile pe bandă rulantă făcute în ultimele zile la DNA de Alina Petre, nora lui Măgureanu, ridică multe semne de întrebare. Gurile rele susţin că tânăra ar avea interese ascunse, iar în spatele acestor declaraţii făcute în faţa procurorilor anticorpuţie ar sta presupusul ei iubit, deputatul PNL Dan Cristian Popescu.

Alina Petre este în aceste zile în centrul unui scandal de proporţii. După ce a declarat la DNA că fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, a fost "lichidat", tânăra a primit ameninţări cu moartea. Presiunile la care este supusă sunt de neimaginat, iar tânăra a scris pe contul ei de socializare că urmează să continue seria declaraţiilor incendiare la Ploieşti, acolo unde a foist invitată de autorităţi. 

"Presiunile și manipularea Famigliei continuă! Printr-o acțiune securistă scârboasă se încearcă amestecarea vieții mele private cu denunțurile pe care le-am depus la Direcția Națională Anticorupție. Doresc să precizez că sunt o persoană care își asumă 100% ceea ce face, iar denunțurile mele sunt legate strict de perioada în care am făcut parte din acea familie și nu au legătură cu alte persoane. În acest demers am fost sprijinită de DNA și Fundația EurHonest. Decizia de a le depune a fost luată în conformitate cu legea, o eventuală nedepunere ar fi fost o încălcarea a acesteia. Poate nu întâmplător, așa zisele dezvăluiri despre viața mea privată, apar pe pagina publicației online a unui individ cercetat de DNA pentru luare de mită.

Ce confirma aceste «dezvăluiri» neasumate, este că parte a presiunilor la care am fost supusă în ultimii aproximativ 2 ani, a fost supravegherea mea aproape permanentă, în țară și în afara ei, în spații publice și private. Sunt un om liber, nu am nimic de ascuns, ba, dimpotrivă, am foarte multe lucruri de spus. De exemplu, zilele acestea, voi face o vizită la Ploiești, la rugămintea autorităților", a declarat Alina Petre. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
cristina spatar jpg
matthew perry profimedia jpg
Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii "Exclusiv VIP" de la Prima TV, a fost și el premiat aseară
image
actualitate.net
image
actualitate.net