„Vinovații pentru moartea lui Matthew Perry vor fi arestați”! Ancheta se apropie de final

Răsturnare de situație în cazul morții îndrăgitului actor Matthew Perry! Starul din „Friends” a fost găsit mort în octombrie 2023, într-un jacuzzi de pe proprietatea sa din Pacific Palisades, Los Angeles. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru actorul de 54 de ani, acesta fiind declarat mort.

image

De-a lungul vieții, Matthew Perry s-a luptat cu dependența de droguri și de alcool, cheltuind 9 milioane de dolari pentru a o putea depăși. Decesul lui a căzut ca un trăsnet peste familia, prietenii și colegii lui din „Friends”, care știau că acesta nu mai lua droguri din 2021. Din păcate, ketamina – un medicament anestezic folosit uneori ca tratament pentru depresie – a fost cea care i-a adus sfârșitul.

Matthew Perry, ucis de efectele ketaminei

Medicul legist care i-a efectuat autopsia a spus că moartea lui Perry a fost un accident, cauzat de efectele acute ale acestui drog. Surse apropiate de star au dezvăluit că el urma o terapie de infuzie cu ketamină, pentru a-și trata anxietatea și depresia. Însă, urmele de drog găsite în organismul său nu puteau fi de la această terapie. Înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei au fost enumerate ca factori care au contribuit la decesul său, potrivit Biroului medicului legist din LA.

Acum, au ieșit la iveală detalii noi din anchetă. O sursă din cadrul forțelor de ordine americane a dezvăluit că „mai multe persoane ar putea fi inculpate” în legătură cu moartea vedetei, conform revistei People. Ancheta este aproape de final, iar oficialii din cadrul Poliției vor să-i tragă la răspundere pe indivizii care i-au furnizat actorului ketamină.

Polițiștii au discutat deja cu „unii oameni cheie de la Hollywood”, despre care „se știe că au un istoric de consum sau abuz de droguri”, deoarece „ar putea avea informații care să conducă la sursă”. De asemenea, anchetatorii vor să mai afle dacă actorul a primit narcotice prin poștă. Inspectorii federali au spus că folosesc un software avansat de urmărire, pentru a investiga corespondența actorului.

Ancheta privind modul în care Matthew Perry a ajuns să ia atât de multă ketamină a fost condusă de Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD), Agenția americană pentru controlul drogurilor (DEA) și Serviciul american de inspecție poștală (USPIS). Biroul Procurorului General al SUA va lua decizia finală cu privire la depunerea sau nu a acuzațiilor. Până în prezent nu au fost efectuate arestări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net