Şocant! O elevă de 14 ani s-a aruncat de la etaj din cauza notelor mici

Ultima actualizare:

    Fata a scăpat doar cu câteva fracturiFoto: bzi.ro
Fata a scăpat doar cu câteva fracturiFoto: bzi.ro

O elevă de liceu din Iaşi a încercat să se sinucidă din cauza notelor proaste la şcoală. Se pare că fetei îi era teamă că părinţii vor afla, conform bzi.ro.

Eleva de 14 ani, care învaţă la Liceul Tehnologic Ştefan cel Mare din Cotnari, s-a aruncat joi (21 ianuarie) de la etaj, chiar în timpul cursurilor, potrivit bzi.ro.

"Incidentul s-a petrecut astăzi (ieri - n.r.) în timpul orelor. Din primele informaţii, se pare că eleva noastră de 14 ani s-a aruncat de la etaj deoarece ar fi motivat că nu vrea ca parinţii să afle despre rezultatele sale. Ea este în stare bună şi a plecat cu Ambulanţa la Iaşi împreună cu părinţii. Vă pot spune că nu era un copil care să fi făcut probleme până acum şi nici că ar fi avut rezultate proaste la învăţătură... Ea avea şi note bune, dar şi note mai puţin bune. Oricum, aceasta era înfiată şi, la acest moment, nu pot spune mai multe", a precizat prof. Adreiana Minciuna, directorul Liceului Tehnologic Ştefan cel Mare din Cotnari. 

Inspectoratul Judeţean, îngrijorat de gestul fetei

Din fericire, fata are doar o fractură la picioare şi este în afara oricărui pericol, spun medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Sfânta Maria Iaşi 

Însă oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) monitorizează cazul pe care-l consideră de o gravitate maxima. "

"Ne-a surprins prin reacţia copilului şi implicatţile ei. La acest moment, şcoala a demarat o anchetă. ISJ monitorizează ancheta. Dorim să aflăm detaliile, contextul educaţional şi familial care a condus la acest gest extrem. Şcoala şi familia trebuie să aibă în vedere în comunicarea cu elevii vulnerabilitatea specifică preadolescenţei, care, în contextul unor presiuni psihologice generează labilitate emoţională, afectivă, care poate să conducă la reacţii necontrolate", a precizat prof. Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
viitura sat slatioara 2 1024x576 jpg
sex jpg
zarug lorelai asia expresz jpeg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
f86f6691 60b5 4a3c a365 aa8e678c0156 (1) jpeg
NZ9TprqoX8S 3L jpg
image png
Mirosuri neplacute Asa poti avea o casa parfumata si primitoare  Sursa foto shutterstock 1892880535 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net