S-a rupt blestemul lui Ramsey

Ultima actualizare:

    Ramsey a fost declarat  cel mai bun jucător  al partidei cu Rusia
Ramsey a fost declarat cel mai bun jucător al partidei cu Rusia

După ce a pus umărul la calificarea Ţării Galilor în optimile Euro 2016, Aaron Ramsey e pe cale să întrerupă un blestem care-l urmăreşte din 2011.

În vârstă de 25 de ani, jucătorul echipei londoneze Arsenal e un mijlocaş care punctează rar. Până acum, de fiecare dată când Ramsey a marcat un gol important, s-a observat că o persoană cunoscută trecea în nefiinţă, undeva pe glob. Lista neagră a lui Ramsey a început în 2011, atunci când galezul a înscris împotriva lui Manchester United, 24 de ore mai târziu fiind ucis Osama Bin Laden. În acelaşi an, după un gol contra lui Tottenham, a murit Steve Jobs, fondatorul companiei Apple. Ramsey n-a “ratat-o” nici pe Whitney Houston, care a decedat în seara în care Aaron a înscris cu Sunderland. De asemenea, sinuciderea lui Robin Williams a fost prefaţată de un gol al “tunarului” Ramsey, iar la începutul acestui an a venit rândul lui David Bowie să treacă în nefiinţă la puţin timp după ce galezul şi-a trecut numele pe tabela de marcaj. Luni seară, Aaron Ramsey a făcut istorie pentru Ţara Galilor în meciul cu Rusia (3-0), reuşind să deschidă scorul într-o partidă care i-a calificat pe britanici în optimi. Pentru mulţi, performanţa lui Ramsey n-a fost de bun augur, fiind aşteptată o altă tragedie. Din fericire, nu s-a consemnat nici un deces de răsunet în orele care au urmat, astfel că fotbalistul poate spune că a scăpat de ciudatul blestem.

Am fi jucat cu Ţara Galilor în optimi!

Regretul care ne apasă după ce România a fost eliminată de la Euro creşte. Tricolorii ar fi avut parte de un culoar extrem de favorabil, în cazul în care ar fi bătut Albania şi s-ar fi calificat de pe locul trei în Grupa A. În proporţie de 90 la sută, adversarul din optimi al României ar fi fost Ţara Galilor, naţionala lui Gareth Bale reuşind în mod surprinzător să câştige Grupa B în dauna Angliei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net