Levadia - Pandurii: 0-16 la cornere, dar 0-0 pe tabelă

Ultima actualizare:

Într-un decor pitoresc, pe un stadion unde, în spatele tribunelor era o pădure, echipa antrenată de Cristi Pustai şi-a început aventura europeană, pentru prima dată în istoria clubului. Lipsa de experienţă a gorjenilor la acest nivel n-a contat, având în vedere că Levadia Tallinn a avut un handicap mult mai important: lipsă de valoare. Ocupanta locului trei în prima ligă din Estonia, după 16 etape, a părut a fi o trupă solidă, însă „certată" cu mingea. O echipă care, în România, s-ar clasa în partea superioară a ligii secunde.

Cu un asemenea adversar în faţă, gorjenii au pus mingea jos şi au dominat posesia. Eric şi colegii au avut şapte cornere în prima repriză, însă imprecizia la finalizare şi paradele salvatoare ale lui Smishko au făcut ca, la pauză, scorul să fie 0-0. Acelaşi „film" şi în partea secundă: oaspeţii au atacat şi au dominat, iar gazdele au acordat corner după corner. După o nouă lovitură de colţ, gorjenii au avut cea mai mare ocazie de a lor, Christou nimerind bara (73)! La final, statistica meciului arăta un scor incredibil în ceea ce priveşte cornerele: 16-0 în favoarea românilor.

Iar când n-au fost salvaţi de bară, cei de la Levadia au fost salvaţi de paradele portarului Smishko, care a fost omul partidei. Acesta s-a opus în faţa şuturilor periculoase expediate de Nistor (58), Eric (75) şi Buleică (79).

S-a terminat 0-0, însă numai un dezastru în returul programat la 25 iulie, la Târgu-Jiu, poate elimina Pandurii, care, cu siguranţa, nu va mai rata toate ocaziile, iar Levadia a arătat că e echipa inferioară în această „dublă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net