Cristiano Ronaldo, ținta amatorilor de selfie-uri pe teren. UEFA schimbă regulile

Ultima actualizare:

Indiferent dacă va câștiga sau nu trofeul cu Portugalia, Cristiano Ronaldo are la acest turneu dovada că este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lume. La fiecare meci tot mai mulți fani încearcă să păcălească vigilența stewarzilor și să ajungă să facă un selfie alături de el. Contra Turciei i s-a întâmplat de patru ori!

Cristiano Ronaldo a fost prins și în careu de un fan (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo a fost prins și în careu de un fan (FOTO: EPA)

Partida pe care Portugalia a câștigat-o cu scorul de 3-0 în fața Turciei a consemnat calificarea matematică a lusitanilor în optimile de finală ale EURO 2024, însă și un nou record al vedetei portughezilor, Cristiano Ronaldo. Acesta a devenit cel mai bun pasator decisiv din istoria Campionatelor Europene, cu 7 assist-uri, după ce i-a dat pasa decisivă lui Bruno Fernandes în marcarea golului trei al învingătorilor. El l-a depăşit astfel pe cehul Karel Poborky, care avea 6 pase decisive. Ronaldo (39 de ani) a debutat la Europene în 2004, unde a jucat finala. El deținea deja recordul de goluri (14) la turneele finale, dar și pe cel al meciurilor disputate, el bifându-l pe cel de-al 26-lea.

Cristiano Ronaldo a fost vizibil deranjat (FOTO: Profimedia)
Cristiano Ronaldo a fost vizibil deranjat (FOTO: Profimedia)

Dar, dincolo de prestația lui Ronaldo – aflat la al șaselea turneu final de Campionat European – a fost un meci marcat de foarte mulți fani care au intrat pe teren doar cu speranța de a face câte un selfie cu fotbalistul portughez. De la copii la adolescenți și oameni maturi, toți au alergat disperați spre locul în care se afla fotbalistul portughez pentru a face poza mult dorită.

Un pușți de 10 ani l-a „înmuiat” pe Cristiano Ronaldo

Cel mai simpatic și mai îndrăzneț a fost un băiețel turc de 10 ani, Berat. Acesta a venit la stadion cu tatăl său – acesta a plătit câte 400 de euro pe bilet – nu atât pentru a vedea naționala Turciei, cât pentru a-și vedea pe viu idolul, pe Cristiano Ronaldo. În timpul meciului i-a spus tatălui său că se duce până la toaletă, dar a prins momentul și a sărit gardul fugind spre Ronaldo. Mare iubitor de copii, portughezul l-a primit pe cel mic cu brațele deschise, a făcut și selfie-ul cu el. Și, după cum informează „Bild”, oamenii de ordine nici nu au putut să-l amendeze pe copil, pentru că e minor!

Ronaldo l-a luat în brațe pe băiețelul de 10 ani (FOTO: Gettyimages)
Ronaldo l-a luat în brațe pe băiețelul de 10 ani (FOTO: Gettyimages)

Întrebat despre acest aspect, al înmulțirii fanilor care vor să facă selfie cu Ronaldo, antrenorul Portugalie, Roberto Martinez, și-a exprimat îngrijorarea: „Este îngrijorător”, a declarat tehnicianul după meci. „Am fost norocoşi astăzi pentru că intenţiile fanilor au fost bune. Dar jucătorii sunt expuşi şi trebuie să fim atenţi la asta. Există multă securitate şi asta nu trebuie să se întâmple”, a spus el. Ceea ce înseamnă că următorii fani care vor încerca vor avea șanse mai mici de reușită, fiind de așteptat ca oamenii de ordine să stea și mai mult în alertă.

Cristiano Ronaldo și cel mai emoționant selfie, cu băiatul de 10 ani
Cristiano Ronaldo și cel mai emoționant selfie, cu băiatul de 10 ani

De asemenea, un alt moment special care l-a avut în prim-plan pe fotbalistul portughez s-a petrecut la imnuri. Chiar în momentul în care imnurile naţionale urmau să fie intonate, o fetiță din rândul copiilor care-i însoțesc pe jucători pe teren a avut norocul de a se afla repartizată în dreptul portarului portughez, care era chiar lângă Ronaldo. Încântarea ei de a se afla la doar câțiva centimetri de idolul său a fost evidentă. Imaginile au surprins-o când l-a privit fix timp de câteva secunde pe lusitan, care i-a și răspuns cu un zâmbet. Vizibil emoționată, cea mică și-a pus mâinile pe faţă și până la terminarea imnurilor s-a întors de câteva ori pentru a-l privi din nou pe Cristiano, emoţionată şi uimită. La finalul ceremoniei, Ronaldo a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe frunte, un moment pe care micuța îl va ține minte toată viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro