Mutare importantă pentru Dennis Man. Și-l dispută Borussia Dortmund și West Ham

Ultima actualizare:

Pentru jucătorii români prezenți la Campionatul European, acest turneu final reprezintă șansa de a prinde noi angajamente, mult mai importante, în străinătate. Cel mai mare salt l-ar putea face Dennis Man. Recent promovat cu Parma în Serie A, el are de ales, se pare, între Borussia Dortmund și West Ham United.

Dennis Man ar putea face  un mare salt după EURO. FOTO: Profimedia
Dennis Man ar putea face un mare salt după EURO. FOTO: Profimedia

Dacă ar alege prima formație, atunci ar fi mai aproape de un mare transfer în cel mult doi ani, politica celor de la Dortmund fiind să crească jucători, după care să-i revândă  la marile formații ale Europei. În schimb, dacă va alege West Ham va intra în cel mai puternic campionat din lume, însă nu ar avea siguranța că ar și putea juca în mod constant. Dar, din câte se pare, și Florinel Coman este unul dintre norocoși.

Florinel Coman va juca la ocupanta locului 3 din Qatar

Prestația lui din meciul câștigat cu scorul de 3-0 în fața Ucrainei, în care a fost titular, i-a convins pe șeicii formației qatareze Al Gharafa să îi vireze în conturi lui Gigi Becali cele cinci milioane de euro corespunzătoare valorii clauzei jucătorului. Cel puțin așa a declarat pentru Fanatik omul de afaceri, care a spus că inițial o altă echipă din Qatar ar fi vrut să-l transfere, dar totul s-a schimbat, pentru pentru că jucătorul a avut ultimul cuvânt.

Cel mai probabil, Al Gharafa i-a oferit salariu mai mare decât Al-Duhail, așa că de aceea a fost aleasă de cel care a fost golgheterul campionatului trecut. De asemenea, se pare că și Rațiu i-a impresionat pe străini, nu doar prin calitățile arătate, ci și prin freza lui. Poreclit imediat „Sonic”, după personajul cu același nume din jocurile video, datorită părului albastru, jucătorul lui Rayo Vallecano este dorit acum de italienii de la Fiorentina, echipă care l-a curtat și în iarnă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro