Românii au făcut show pe străzile din Koln înainte de partida cu Belgia de la Euro 2024. VIDEO

Ultima actualizare:

Românii s-au înghesuit să facă galerie în Koln, cu câteva ore înaintea meciului dintre România și Belgia, care ne poate aduce calificarea matematică la Euro 2024.

Românii au invadat străzile din Koln înainte de meciul Belgia-România / Sursă foto: GSP
Românii au invadat străzile din Koln înainte de meciul Belgia-România / Sursă foto: GSP

Românii au invadat străzile din Koln înainte de meciul Belgia-România

Azi dimineață, românii au venit în Koln și au invadat străzile orașului din Germania, aducând cu ei numeroase steaguri și pancarte. Fanii naționalei s-au fotografiat în fața Domului situat lângă gara centrală a orașului și au cântat imnul național, dar și cântecul istoric „Treceți batalioane române, Carpații!”.

Neumarkt, una dintre cele mai mari piețe din Koln, considerată și un reper istorc important, care se regăsește în centrul vechi a fost de-a dreptul invadată de suporterii români. Unul dintre fanii naționalei a ținut să vină însoțit de două pancarte pe care a scris și două mesaje hilare în limba engleză.

Micii sunt mai buni decât vafele” / „Mujdeiul este mai bun decât ciocolata”, sunt mesajele scrise pe plăcuțele de carton ale românului, potrivit GSP.

Cei care nu au mai găsit bilete de intrare la meci, au fost atât de dezamăgiți, încât au venit în piața din Koln cu plăcuțe de carton pe care au scris că vor să cumpere unul.

Pe de altă parte, pentru fanii care vor să cumpere tricouri cu România sau își doresc să se fotografieze cu un panou în care se află Ianis Hagi și Răzvan Marin, pot merge la fan-zone-ul de lângă Neumarkt.

Meciul dintre România și Belgia începe astăzi la 22:00

Bătălia dintre Belgia și România va avea loc astăzi, pe 22 iunie, începând cu orele 22:00. Va fi al doilea meci din grupe, după ce țara noastră a învins Ucraina cu 3-0 în primă fază. Pentru a ajunge la calificarea matematică din cadrul Euro 2024, tricolorii trebuie să mai câștige un joc din cele 2 rămase. Fie vor obține victorie în fața Belgiei în această sâmbătă, fie își vor striga gloria pe data de 26 iunie, atunci când vor intra în meci cu Slovacia.

Totuși, România are șanse să ajungă în optimi chiar și cu un singur punct, în funcție de jocul rezultatelor. Pentru țara noastră ar fi a doua calificare într-un Campionat European, după mai bine de două decenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net