Macedonenii, fermecaţi de Steaua: „Gigantul din România a măturat cu Vardar”

Ultima actualizare:

După eşecul usturător pe care Steaua l-a administrat lui Vardar în manşa tur a turului al doilea al Ligii Campionilor, jurnaliştii spanioli nu au mai contenit cu laudele la adresa campioanei României. „Vardar a fost total inferioară şi a pierdut meritat cu 0-3 în faţa gigantului din România. Înfrângerea nu a fost neaşteptată, ţinând cont că Vardar a întâlnit o echipă care a dominat la pas campionatul României şi a avut un parcurs uriaş în Europa League, unde a ajuns în sferturile de finală (n.r. Steaua a fost eliminată în optimi), pierzând în faţa lui Chelsea, câştigătoarea trofeului", au scris jurnaliştii de la Dvevnik.

„Furia românilor a măturat Vardar. Steaua şi-a justificat în mod absolut rolul de favorită şi a obţinut un succes meritat după un joc furios în prima repriză. Încă de la început, echipa română a dominat complet. Din fericire, în partea secundă steliştii au ratat mai multe ocazii. Manşa secundă este o simplă formalitate pentru ei", a scris şi publicaţia On.

„Campioana Macedoniei a fost bătută rău în România. Vardar este practic eliminată din Liga Campionilor, după ce a pierdut clar în faţa Stelei. Acest fiasco de la Bucureşti arată diferenţa clară de calitate dintre fotbalul românesc şi cel macedonean. Steaua a început în forţă şi era evident că Vardar este în mare pericol", au notat şi ziariştii de la MacedonianFootball.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net