A cumpărat o conservă de pește dintr-un supermarket, dar când a deschis-o i s-a făcut rău. Ce a găsit românca înăuntru. FOTO

Ultima actualizare:

O familie din Mehedinți a avut parte de un șoc, după ce a câteva conserve de peşte de la magazin și au deschis una pentru a o mânca. Conținutul este cu adevărat scârbos.

Familia a avut un șoc să descopere viermii / foto: Pixabay
Familia a avut un șoc să descopere viermii / foto: Pixabay

Românii, care sunt din Petra (Bâcleș), au cumpărat de la un supermarket de renume din Severin, conserve de pește, mai exact șprot în sos tomat.

Au descoperit viermi în sosul tomat

Dar, când le-au desfăcut, au rămas cu gura căscată. În sosul tomat colcăiau viermii. Oamenii spun că alimentele au fost cumpărate vineri, în jurul orei 10:30.

„Ruşine să le fie! Uitaţi ce mănăncă oamenii! Uite cum merg viermii prin cutia de peşte!”, spune femeia, în timp ce soţul ei filmează conserva de peşte.

Bloccoli stricat la magazin

Acesta nu este un caz izolat. Într-un videoclip publicat pe platforma de socializare TikTok, o femeia, care nu este româncă, a arătat că în broccoli erau cel puțin zece gândaci bine înfipți, pe care nici nu măcar i-ar fi văzut dacă nu ar fi stat să spele leguma cu atenție.

Șocată de ce a găsit, a vrut să le transmită și să-i atenționeze pe urmăritorii săi să spele mereu legumele de la supermarket, chiar dacă se spune că acestea au fost curățate în prealabil, pentru că nu se știe ce surprize mai ascund aceastea.

În ciuda faptului că unele persoane s-au arătat uimite de această descoperire, și chiar au spus că probabil au mâncat mulți asemenea gândaci de pe legume de-a lungul vieții, altele s-au amuzat pe seama postării și au ținut să facă haz de necaz. „O să mă prefac că nu m-am uitat la asta”, „Mă întreb câte din astea am mâncat…”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

  Cei care au ales să facă haz de necaz au susținut că pizza și gogoșile nu mai ascund în ele astfel de insecte și sunt mult mai sigure pentru consum decât mâncarea sănătoasă. „Gogoșile nu au gândaci în ele”, a spus un internaut. „Pizza nu mi-a făcut niciodată așa ceva”, a adăugat un altul pe TikTok.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net