A intrat cu 100 km/h în spectatorii de la raliu
Un motociclist concurent la Campionatul Naţional Individual de Viteză de pe Aeroportul din Caransebeş n-a mai ajuns la finiş, ci direct la spital.
Un tânăr de 25 de ani, fiul unui politician de frunte din oraş, a intrat cu un Afla Romeo pe pista aeroportului, a făcut câteva manevre foarte periculoase, spulberând un concurent şi lovind trei spectatori.
Citeşte aici despre dramele provocate de alţi şoferi iresponsabili:
Un copil de 4 ani a fost spulberat de pe trotuar de un vitezoman
Un şmecher vitezoman cu un BMW a spulberat un tânăr
Pieton spulberat pe zebră de un şofer de 18 ani - VIDEO
Un şofer beat a ucis trei pietoni în Călăraşi
Fiul «Regelui asfaltului» a băgat trei tineri în spital - FOTO
Ungur Cristian, 25 de ani, fiul unui cunoscut doctor local, fost membru al PDL, a confundat, ieri, raliul de motociclete de la Caransebeş cu circuitul de Formula 1. Băiatul fostului candidat al PDL pentru primăria Caransebeş în 2008 a intrat cu bolidul său, un Alfa Romeo roşu 100 km/h direct pe pista competiţiei.
Autoturismul Alfa Romeo a fost “şifonat” zdravăn
După ce l-a accidentat pe campion naţional la motociclism, Cazacu Cătălin, Ungur Cristian a accelerat pe contrasens şi a ieşit în decor, lovind trei persoane din public.
Apoi, a fugit de la locul accidentului. Însă mai mulţi motociclişti l-au urmărit ca să-l dea pe mâna poliţiei. După ce a încasat pumni de la motociclişti şi după ce a mai lovit o maşină în trafic, Ungur s-a întors în Caransebeş, refugiindu-se în sediul poliţiei.
„Persoanele sunt stabile, în afara oricărui pericol. Mai este un bărbat cu o contuzie abdominală, sub obseravaţie, şi un tânăr timişorean, cu fractură craniană şi fractură la gambă. El urmează să fie transportat la Timişoara", a declarat Borceanu Gheorghe, medic Spitalul Caransebeş.
Familia nu vrea să audă de el
Medicul Ioan Ungur, tatăl vinovatului, nu-şi explică ieşirea fiului său.
După accident, victimele au ajuns în stare gravă la spital
„ Cred că i-a luat Dumnezeu minţile! Ştiu că fiul meu nu consumă alcool. Nu ne-a făcut niciodată nici o problemă, licenţa şi-a luat-o fără probleme. Nu ştiu ce să zic de anturaj, nu-l cunosc pe celălat cu care era în maşină", a punctat fostul candidat pedelist.
Acesta spune că fiul său nu are nici o scuză pentru ceea ce a făcut şi că nu-şi doreşte să vorbească la poliţie cu el. "Nu intenţionez să vorbesc cu el. Ce să-l întreb şi ce să-mi zică?! Nu are nici o scuză!", crede doctorul.
Cercetat şi pentru că era beat la volan
Ungur este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.
Citeşte şi:
Un bătrân a murit după ce a fost bătut pe trecerea de pietoni de un şofer - VIDEO
VIDEO S-au filmat în timp ce mergeau cu 240 de km/h prin Timişoara
Accident în lanţ produs de un şmecher vitezoman pe drumul Lugoj-Deva
Cristian Ungur a ajuns pe mâna poliţiştilor
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, a declarat că procurorul care se ocupă de caz urmează să decidă dacă va emite ordonanţă de reţinere pe numele şoferului. Se pare că Ungur avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,80 de miligrame la mie.
Ce păţesc vitezomanii în alte ţări
Slovacia: amendă între 150 şi 800 de euro şi suspendarea permisului trei luni
Spania: amendă între 300 şi 1.500 de euro
Italia: amendă de până la 1.000 de euro şi suspendarea permisului
Franţa: poliţiştii francezi îţi confiscă maşina şi te amendează cu 1.500 de euro
Slovenia: amenzi cuprinse între 300 şi 1.000 de euro şi suspendarea permisului
România: cea mai aspră pedeapsă pentru depăşirea vitezei admise se sancţionează cu amendă de la 5.400 la 12.000 de lei şi cu suspendarea permisului pentru trei luni.
«La sârbi făcea puşcărie!»
„Faptul că se încalcă Legea circulaţiei, în special viteza maximă admisă, este clar un teribilism al tinerilor cu maşini puternice. În momentul de faţă ne gândim la modificarea Codului rutier, în sensul înăspririi pedepselor pentru astfel de fapte grave. Îi informez pe aceşti „aşi" ai volanului că, spre exemplu la vecinii noştri sârbi, astfel de încălcări ale legii sunt sancţionate cu închisoarea", ne-a declarat comisarul-şef.