Ce bine vă mai merge, dolofanilor!

Ultima actualizare:

    Indonezia
Indonezia

Sătui de viaţa agitată din pădurea tropicală de pe insula Bali, 30 de elefanţi de Sumatra s-au aciuat la... hotel. Mâncare e berechet, linişte, pace, oameni prietenoşi şi calzi.

Exact ce şi-au dorit dintotdeauna. În ciuda faptului că uneori pe la Elephant Safari Park Lodge, din Taro, Bali, Indonezia, mai vin şi turişti însoţiţi de copii răsfăţaţi şi sâcâitori care îi mai trag de urechi, îi ciupesc de trompă sau vorbesc urât, Blok (20 de ani), Chon (8 ani) şi elefănţica Song Ey (17 ani) sunt vedetele hotelului.

Najin ronţăie  liniştită, armata  o păzeşte
Najin ronţăie liniştită, armata o păzeşte

Au voie să se plimbe inclusiv pe la recepţie, să facă atmosferă la cina romantică de pe terasă şi chiar să ia "bacşişuri dulci şi zemoase". Hotelul are 25 de dormitoare de lux, două piscine în formă de elefant şi un parc luxuriant de aproape un hectar. Pentru copiii cuminţi, Song Ey dă chiar şi lecţii de înot. Un sejur de două nopţi aici costă între 600 şi 1.000 de euro de persoană, dar merită fiecare bănuţ, susţin specialiştii britanici în turism.

Rinocerii şi-au tras bodyguarzi

Najin ronţăie liniştită, armata o păzeşte

Najin ronţăie  liniştită, armata  o păzeşte
Najin ronţăie liniştită, armata o păzeşte

24 de ore din 24, cu glonţul pe ţeavă şi ochii în patru. Aşa stau militarii care au onoarea să le păzească pe femela Najin, de 22 de ani şi pe masculul ei Suni, de 31. Cei doi rinoceri albi de trei tone fiecare sunt printre ultimele exemplare din specia lor şi stau în rezervaţia din Kenya, O1 Pejeta. Soldaţii le asigură confortul necesar pentru perpetuarea speciei, ferindu-i de stresul duşmanilor care i-ar putea întrerupe chiar în timpul partidei de sex.

Elefantul de Sumatra

- e mai mic decât fratele lui african- cântăreşte între 350 şi 500 de kilograme- are o înălţime cuprinsă între 2,1 şi 3,2 metri- în ultimii 75 de ani a pierdut 69% din habitat- specia e în pericol de dispariţie (80% ucişi de braconieri)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net