Ce spune fiul lui Dumitru Buzatu despre amanta tatălui său pe numele căreia s-ar afla mari proprietăți

Ultima actualizare:

La trei zile de la flagrantul organizat președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, în județ încă se discută aprins evenimentul, iar la serviciu, angajații unii sărbătoresc, alții plâng în pumni. Apar și noi detalii despre averea celui care conducea județul Vaslui, dar și despre Ana Obreja, secretara baronului PSD, care ar fi devenit între timp mult mai apropiată de șeful ei. Pentru că prin funcția ei nu este obligată să își declare averea, Dumitru Buzatu ar fi pus pe numele ei mai multe proprietăți, dezvăluie Vremea Nouă. Fiul lui Dumitru Buzatu o știa pe Ana, iar la un interviu televizat a vorbit despre ea. 

Ana Maria Obreja. Foto: Facebook
Ana Maria Obreja. Foto: Facebook

Pe numele secretarei ar fi o proprietate uriașă  

Dumitru Buzatu a fost prins în flagrant de DNA în timp ce primea mită 1,25 milioane de lei, respectiv 250.000 de euro, iar acum este arestat preventiv pentru 30 de zile. La momentul flagrantului de față era și Ana Obreja, o femeie în vârstă de 30 de ani, secretara lui Buzatu, pentru care șeful județului Vaslui ar fi divorțat, a scris presa la vremea respectivă.

De altfel, în anul 2018, presa locală nota faptul că tânăra acum în vârstă de 30 de ani, angajată pe post de secretară, era cea mai bine plătită secretară din județ. Membră PSD, la momentul acela, primea un salariu brut de 6.648 de lei, aproximativ. 5.000 de lei net.

La apariția mascaților care au blocat mașinile în care se aflau cei doi, Anei Obreja i s-a făcut rău și a leșinat, revenindu-și repede, fără să aibă nevoie de îngrijire medicală.

Potrivit unor dezvăluiri publicate de Vremea Nouă, pe numele secretarei lui Buzatu, Ana Maria Obreja s-ar afla mai multe proprietăți.

„Se spune că multe proprietăți sunt pe numele Anei Obreja pentru a fi protejate de ochii curioșilor. Aceasta, fiind consilier personal, fentează declarația de avere și astfel publicul nu mai are acces la zestrea acestei fete. Un exemplu? Numai la Pașcani, pe lângă Ruginoasa, Buzatu s-a înțeles cu un fermier să cumpere 70 hectare de teren, de care acum se ocupă Ana Obreja”, scrie Vremea Nouă.

Tudor Buzatu despre Ana Obreja: „O fată modestă, era ca și adoptată”

Despre amanta lui Dumitru Buzatu a vorbit la o televiziune Tudor Buzatu, fiul politicianului, care și-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Nu știu la cine vă referiți. De la Consiliul Județean? Secretara? Da, da, este o fată modestă care îi era secretară, lucra și la noi. Un copil...nu știu, iubita lui? Nu, Nu! Mai degrabă, era așa adoptată să zic”, a declarat Tudor Buzatu.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp
Politisti Rutieră - alcoolemie - Politia Rutiera
sat apuseni jpg
Apa 1 jpg