Claudia Pavel despre moartea clinică: «Am fost 3 ore în comă»

image
Claudia Pavel, vacanţă la Mangalia

Claudia Pavel a văzut moartea cu ochii în 2007 când pentru câteva ore s-a aflat în comă.

Am fost în moarte clinică trei ore. A fost o inconştienţă din partea mea să filmez la zero grade cu apă rece de la frigider”, a declarat Cream pentru Antena 2.

Totul a pornit de la filmarea videoclipului “Ştiu ce-ţi place”, când artista a trebuit să danseze în ploaie.

Pentru că s-a ales cu o răceală, doctorii au tratat-o intravenos, cu antibiotice, fără a şti însă că artista era alergică.

A făcut şoc anafilactic şi trei ore s-a aflat în moarte clinică.

Tocmai această experienţă a făcut-o pe Claudia să preţuiască mai mult viaţa.

"Întotdeauna am visat să lucrez cu producători de afară, dar în 2007 am lucrat cu cei pe care îi consideram cei mai buni la noi în ţară. Am colaborat cu Marius Moga pe vremea aia, dar între mine şi echipa lui nu mai era chimia necesară, aşa că a trebuit să renunţ.

Atunci am avut un accident, în urma căruia am stat trei ore în stop cardio-respirator, moarte clinică, adică. A fost o nebunie să filmez cu apă rece de la frigider la zero grade Celsius.

După ce m-am trezit mi-am dat seama că nu pot să fac depresie pentru că o melodie nu are succes. Dumnezeu mi-a dat o lecţie prin accidentul acesta, pentru că trebuie să ne bucurăm de tot ce avem. Iubeam tot ce era în jurul meu, chiar şi gândacii de pe pereţi. Viaţa mea s-a schimbat de atunci", a măturisit Claudia.

"Am avut atacuri de panică, un an întreg, după această întâmplare. Am fost la psiholog, la psihiatru. Mi-au prescris pastile, trebuia să fac tratament, dar nu am vrut. Când faci atacurile de panică simţi că mori, dar am fost suficient de puternică să îmi revin.

În urma acestei întâmplări mi-am pus mie condiţii. Am renunţat să mai lucrez cu oamenii care nu îmi plăceau, să mai cânt ce nu îmi plăcea, pentru că atunci când îţi ajunge cuţitul la os eşti mult mai puternic decât ai fi crezut ", a mai spus artista.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Diniyar Bilyaletdinov FOTO Profimedia jpg
utilaje autostrada a7 (1) jpg
image
image
image
image
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID
Remus Dobra, preotul mort în accidentul de pe autostradă. Sursa foto: Observator
irina tanase si liviu dragnea