Compania auto care dă banii înapoi clienților care divorțează! În ce condiții este valabilă oferta inedită

Ultima actualizare:

Renault, una dintre cele mai cunoscute și bine vândute mărci auto din lume, a lansat o ofertă cu totul neașteptată! Dacă oamenii căsătoriți cumpără faimosul model Scenic iar apoi divorțează, își vor primi banii înapoi!

Renault oferă banii înapoi celor care divorțează / foto: Pixabay
Renault oferă banii înapoi celor care divorțează / foto: Pixabay

O campanie de-a dreptul inedită a fost lansată de către faimoasa marcă auto Renault. Persoanele căsătorite care vor cumpăra modelul Scenic, care s-a dovedit deja a fi extrem de popular în rândul șoferilor, iar apoi divorțează, își vor primi banii înapoi!

„Noul Renault Scenic este o mașină de familie atât de perfectă încât cumpărătorilor li se promite fericirea relației - sau banii înapoi”, a promis compania, potrivit adevarul.ro. Scenic s-a lansat deja de anul trecut, fiind un vehicul electric al cărui preț de pornire este de 37.495 lire sterline. 

Constructorul mai spune că scaunele confortabile, funcționarea silențioasă a vehiculului, cât și ambianța calmă a mașinii sunt perfecte pentru a calma eventualele certuri. „Scaunele confortabile, un sistem audio excelent și mult spațiu pentru toată lumea se dovedesc a fi cele mai bune modalități de a menține zâmbetul tuturor în timpul călătoriilor lungi cu mașina”, a mai declarat Renault.

Oferta inedită lansată de Renault

Această ofertă unică este oferită pentru achzițiile făcute între 1 ianuarie 2024 și 31 decembrie 2024. „Renault Scenic E-Tech - Mașina Anului în Europa - este declarată mașina perfectă pentru fericirea în relații de către producătorii săi, iar cumpărătorilor cu bani gheață li se oferă acoperirea în caz de avarie în relații, care le garantează banii înapoi dacă se despart”, spune constructorul auto.

Se pare că un studiu efectuat în Marea Britanie a arătat că aproximativ 21% dintre britanici spun că direcția greșită provoacă cele mai multe certuri între ei și partenerul lor, atunci când se află în mașină. Iar undeva în jur de 20% dintre aceștia au spus că modul în care conduce partenerul lor duce la o neînțelegere.

Renault oferă banii înapoi tuturor cuplurilor căsătorite care au cumpărat cu numerar mașina, iar apoi divorțează. Potrivit experților, doar foarte puțini oameni au cumpărat mașina în scop personal, plătind cu bani cash.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net