Descoperire macabră! Cadavrul unei adolescente de 17 ani a fost găsit îngropat în curtea vecinilor

Autoritățile din Statele Unite au făcut o descoperire macabră, în curtea unui bărbat din statul Indiana. Cadavrul unei adolescente în vârstă de numai 17 ani a fost descoperit îngropat în curte, iar părinții nu au reușit să o identifice decât după culoarea portocalie a ojei.

Cadavrul unei adolescente de 17 ani a fost găsit îngropat în curtea vecinilor
Cadavrul unei adolescente de 17 ani a fost găsit îngropat în curtea vecinilor

O familie din Statele Unite a trecut prin momente tulburătoare, după ce au reușit să afle ce s-a întâmplat cu fiica lor dispărută. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, adolescenta, pe numele ei Valerie Tindall, fusese dată dispărută de pe data de 8 iunie a acestui an. Din păcate, autoritățile nu au reușit să o mai găsească în viață.

Tânăra a fost descoperită după culoarea ojei / foto: Departamentul Șerifului din județul Rush
Tânăra a fost descoperită după culoarea ojei / foto: Departamentul Șerifului din județul Rush

În schimb, vecinul care locuiește în spatele proprietății familiei Tindall a fost deja arestat, după ce cadavrul tinerei a fost descoperit îngropat în curtea sa. Bărbatul, Patrick Scott, are 59 de ani și se pare că deja a și recunoscut faptul că a ucis-o pe adolescentă, pe data de 7 iunie. Pe lângă acuzația de crimă, autoritățile îl mai învinuiesc și de obstrucționarea justiției și de furnizarea unor informații false ofițerului de poliție care i-a pus întrebări.

Bărbatul și-a recunoscut vina

Se pare că Patrick Scott deține o firmă de tuns iarba, iar adolescenta lucra pentru el. Însă, cei doi au început să se certe, iar bărbatul a sugrumat-o pe Valerie Tindall cu o centură pe care o avea prin casă. Apoi, el a mărturisit că a construit rapid o cutie de lemn, în care a depozitat cadavrul fetei, după ce l-a înfășurat într-un sac de plastic negru. El a îngropat sicriul improvizat în curtea sa, iar când poliția i-a pus întrebări, el a spus că nu a văzut-o pe tânără și că aceasta nu lucra pentru el.

În cele din urmă, autoritățile au bănuit că ceva nu era în regulă cu declarațiile bărbatului, așa că au obținut un mandat de percheziție pentru casa acestuia. Cadavrul tinerei a fost descoperit chiar la începutul acestei săptămâni, iar polițiștii au remarcat imediat faptul că unghiile acestuia aveau aceaași nuanță de portocaliu precum lacul de unghii cu care tânăra a fost văzută pentru ultima oară.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net