El e cel mai fericit bărbat: cântă la poponeţe

Ultima actualizare:

    Înroşeşte «tobele»  de atâta bătut (Capturi www.youtube.com)
Înroşeşte «tobele» de atâta bătut (Capturi www.youtube.com)

După o zi istovitoare de muncă, ce bărbat n-ar visa să se relaxeze seara, plesnind la poponeţ 14 femei? Jorge Pérez Gonzalez e cel mai fericit toboşar din lume când cântă la funduri.

Tobele nu mai sunt la modă! Muzica adevărată se face numai prin bătaia femeii la funduleţ. Spaniolul Jorge Pérez Gonzalez plesneşte „tobele" cărnoase şi rotunde cu o plăcere de crapă bărbaţii de ciudă.

Ca orice muzician, toboşarul trupei Patax, în vârstă de 34 de ani, trebuie să-şi acordeze, din când în când, instrumentele la care cântă. Alege doar „tobe" atrăgătoare, iar pentru sunete mai înalte le schimbă chiloţeii cu tanga roşii minusculi. Despre fete, vai de fundu' lor! Timp de trei minute, cele 14 tinere stau cuminţi şi nu scot un sunet, cât timp bărbatul le plesneşte după cum doreşte. 

Muzicianul îşi acordează “instrumentele de cântat” cu chiloţei minusculi

După concert, "tobele" se retrag înroşite de-atâta cântat, iar cel mai fericit rămâne tot Jorge Pérez. O săptămână stau săracele fete cu fundurile la gheaţă şi dorm numai pe burtă. Dar măcar scapă de celulită!

Jorge Pérez Gonzalez (34 de ani) este toboşarul trupei spaniole de jazz Patax. Alcătuită din cinci membri, patru dintre ei joacă rol de instrumente muzicale, în timp ce Jorge Pérez face percuţie la funduri. Absolvent al Colegiului de Muzică „Berklee" din Boston (SUA), muzicianul predă percuţie la o şcoală de muzică din Madrid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
canapea accesorii jpeg
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
image
actualitate.net
image
actualitate.net