A cumpărat broccoli, dar când a ajuns acasă a avut parte de un șoc: „O să mă fac că nu văd”

A cumpărat broccoli de la supermarket, însă când a ajuns acasă, ce a găsit în legumele care credea că sunt perfecte pentru a fi mâncate, a șocat-o. Femeia a dezvăluit pățania de care a avut parte pe rețelele de socializare, trimițând și un semnal de alarmă. Ce a găsit în broccoli?

A cumpărat broccoli, dar când a ajuns acasă a avut parte de un șoc / Foto: Pixabay
A cumpărat broccoli, dar când a ajuns acasă a avut parte de un șoc / Foto: Pixabay

O femeie a avut parte de un șoc după ce a cumpărat broccoli dintr-un supermarket. Credea că legumele sunt perfecte pentru a fi mâncate, însă nu toate ingredientele erau bune de cină, după cum chiar ea avea să dezvăluie pe rețelele de socializare, trimițând și un semnal de alarmă. Ce a găsit aceasta în broccoli?

Așadar, într-un videoclip publicat pe platforma de socializare TikTok, femeia a arătat că în broccoli erau cel puțin zece gândaci bine înfipți, pe care nici nu măcar i-ar fi văzut dacă nu ar fi stat să spele leguma cu atenție. Șocată de ce a găsit, a vrut să le transmită și să-i atenționeze pe urmăritorii săi să spele mereu legumele de la supermarket, chiar dacă se spune că acestea au fost curățate în prealabil, pentru că nu se știe ce surprize mai ascund aceastea.

„O să mă prefac că nu m-am uitat la asta”

În ciuda faptului că unele persoane s-au arătat uimite de această descoperire și chiar au spus că probabil au mâncat mulți asemenea gândaci de pe legume de-a lungul vieții, altele s-au amuzat pe seama postării și au ținut să facă haz de necaz. „O să mă prefac că nu m-am uitat la asta”, „Mă întreb câte din astea am mâncat…”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Cei care au ales să facă haz de necaz au susținut că pizza și gogoșile nu mai ascund în ele astfel de insecte și sunt mult mai sigure pentru consum decât mâncarea sănătoasă. „Gogoșile nu au gândaci în ele”, a spus un internaut. „Pizza nu mi-a făcut niciodată așa ceva”, a adăugat un altul pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net