Accesoriul bizar care a devenit popular în China. La ce îl folosesc oamenii

Ultima actualizare:

Fiecare dintre noi poate observa că temperaturile din această vară sunt unele necruțătoare, iar canicula pare să fi pus stăpânire pe o mare parte din glob în această perioadă. În aceste condiții, este normal ca mulți dintre noi să se gândească cum să își protejeze pielea de efectele negative ale razelor ultraviolete. Însă, se pare că în China, lumea ia unele măsuri... extreme. Află mai multe detalii alături de Click!

Cererea a crescut foarte mult, în China / foto: Shutterstock
Cererea a crescut foarte mult, în China / foto: Shutterstock

Deja nici nu trebuie să mai verificăm termometrele, putem simți pe propria piele că temperaturile acestei veri sunt unele neobișnuit de mari. Canicula pare să fie complet necruțătoare în ultima perioadă, iar o mare parte din glob suferă din cauza căldurii, nu doar țara noastră.

Ei bine, în asemenea condiții extreme, este normal ca majoritatea dintre noi să își facă griji pentru sănătatea pielii noastre. Poate că apelăm la creme cu protecție împotriva razelor ultraviolete, la pălării speciale, ochelari de soare, ori alte astfel de accesorii, însă, în final, încercăm să ne protejăm împotriva oricărei probleme de sănătate.

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, oamenii din China recurg la metode ceva mai... extreme. Mai precis, un accesoriu bizar a devenit popular printre chinezi, iar acesta se numește facekini. Practic, dacă vreți o descriere pe înțelesul tuturor, aceste accesorii arată precum o cagulă de jandarmerie cu 3 găuri mici, pentru ochi și gură. Obiectul bizar se află pe piața din China din anul 2004, fiind inventat de către Zhang Shifan, din provincia Shandong.

Cererea pentru facekini a crescut enorm în China

Facekini este folosit oriunde / foto: Shutterstock
Facekini este folosit oriunde / foto: Shutterstock

Există mai multe astfel de mărci dedicate produselor cu protecție solară, în China. De exemplu, Bananain, Beneunder, ori OhSunny se află, alături de facekini, la mare căutare pe piața chineză. Conform datelor, se așteaptă o creștere cu aproximativ 9,4% a pieței accesoriilor de acest gen, mai ales cum valul de căldură care afectează această țară este extrem de intens.

Se pare că aceste facekini sunt acum concepute cu diverse modele, cum ar fi broderii tradiționale, ori imagini cu dragoni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net