A aflat că are o tumoare, după ce a mers la medic din cauză că avea pupilele de dimensiuni diferite. Povestea unui bărbat de 35 de ani

Aled Harris, un profesor britanic în vârstă de 35 de ani stabilit în China, a observat în luna mai, că pupilele sale păreau de dimensiuni diferite. Îngrijorat, a mers la medic, însă, aceștia i-au pus un diagnostic crunt: o tumoare pe creier. 

A observat că are pupilele de dimensiuni diferite, medicii i-au spus că are o tumoare /Foto: Freepik
A observat că are pupilele de dimensiuni diferite, medicii i-au spus că are o tumoare /Foto: Freepik

Un profesor britanic, în vârstă de 35 de ani, stabilit în China, Aled Harris, a mers la medic după ce a observat că, în unele zile, are pupilele de dimensiuni diferite. Totul a început în luna mai a acestui an. 

Când te uiți în oglindă în timp ce te speli pe mâini, îți sare în ochi. Faptul că o pupilă este mai mare decât cealaltă îți dă un fel de privire intensă. Ți se pare ciudat când observi”, a declarat Aled Harris, relatează Insider.com. Îngrijorat, a început să își monitorizeze îndeaproape ochii. Astfel, a constantat că, pupilele sale reveneau la o dimensiune normală în unele zile, iar în altele diferența era uriașă. 

În luna iunie a decis să viziteze un oftalmolog. Expertul i-a verificat ochii și i-a spus că sunt normali, deoarce în acea zi pupilele sale erau de dimensiuni similare și nu existau anomalii notabile, ceea ce l-a liniștit pe Aled Harris pe moment. „Dar apoi, anxietatea a câștigat și, în cele din urmă, am mers la un neurolog", a mai adăugat bărbatul.

Urmează să fie operat săptămâna aceasta

Așadar, la începutul lunii iulie, s-a reîntors la medic, iar neurologul care l-a examinat i-a cerut să facă un RMN. În acel moment, Harris încă spera că totul este sub control, însă a primit cea mai tristă veste din viața sa: avea o tumoare în spatele ochiului, care creștea, dar era benignă, ceea ce înseamnă că nu este canceroasă.

Britanicul urmează să fie operat săptămâna aceasta, tumora aflându-se într-o regiune a creierului său care este accesibilă prin sinusuri, iar chirurgii nu vor trebui să foreze prin craniu pentru a o scoată. Specialiștii l-au avertizat că tumora este gravă, dar „nu este sfârșitul lumii”, șansele de reușită fiind mari, iar recuperarea rapidă. Și, totuși, Harris se consideră un bărbat norocos și îi încurajează și pe alții să meargă la medic dacă observă o problemă similară, chiar dacă este doar pentru a se liniști.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net