O femeie a suferit arsuri grave în timpul unui RMN. Ce spun reprezentanții clinicii unde s-a întâmplat nefericitul incident

Ultima actualizare:

O femeie a trecut prin clipe de coșmar în timpul unui RMN. Se pare că, pacientă a suferit arsuri serioase în timpul acestei proceduri medicale, iar rana a fost atât de gravă încât a fost nevoie de intervenție chirurgicală de urgență. Acest eveniment nefericit s-a petrecut într-o clinică privată din Craiova.

O femeie care avea dureri la mână a făcut un RMN în urma căruia s-a ales cu arsuri. Foto: Click
O femeie care avea dureri la mână a făcut un RMN în urma căruia s-a ales cu arsuri. Foto: Click

Pentru că avea probleme la o mână, o femeie în vârstă de 52 de ani și-a făcut programare la o clinică medicală privată din Craiova pentru a face investigații suplimentare, mai exact un RMN. Astfel, ea spera să afle care sunt cauzele din spatele acestor dureri.

Însă, în timpul procedurii medicale, pacienta a început să simtă arsuri în zona umărului. Din nefericire, examinarea nu a fost oprită imediat. Acest lucru s-a întâmplat abia după câteva minute, scriu cei de la Antena3.

A început funcționarea aparatului, dar după vreo 5 minute, aparatul a început sa ardă foarte rău. Pe toată partea dreapta. În clipa aia, ce s-a întâmplat?! Doamna chiar cand aparatul a ars atât de puternic încât am simțit ca, corpul meu este intr-un șoc, doamna a și întrebat – sunteți ok? La care eu am răspuns nu, pentru ca aparatul arde foarte, foarte rău aparatul a început sa ardă foarte rău, exact ca și un cuptor”, a spus Virginia Burdulea, pacienta care a suferit arsurile în urma RMN-ului efectuat.

Arsură de gradul trei pe umărul drept

Medicii au constatat, după ce pacienta a fost scoasă din aparat, că Virginia Burdulea avea o arsură de gradul trei pe umărul drept. Din această cauză, femeia a fost mutată la Spitalul de Urgență din Craiova și băgată imediat în operație.

Femeia, în vârstă de 53 de ani, a obținut și un certificat medico-legal, din care rezultă că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Femeia dă clinica în judecată

Virginia Burdulea a apelat la serviciile unui avocat și este hotărâtă să dea în judecată clinica privată din Craiova, pentru că, spune ea, în urma investigațiilor pe care le-a făcut, a aflat că și alți pacienți au trecut prin același coșmar.

Reprezentanții clinice au demarat o anchetă internă

Reprezentații clinicii private au demarat o anchetă internă. Aceștia susțin că arsurile care apar în timpul investigațiilor RMN sunt extrem de grave și sunt cauzate de faptul că pacienții nu apasă la timp butonul de panică.

Ne cerem scuze pentru situația prin care a trecut. Arsura la RMN este o arsură extrem de rară. Acest lucru poate fi evitat dacă pacienții noștri apasă butonul de panică care li se dă în momentul examinării. Acum este o analiză. Nu știu. Asta rămâne sa vedem sa facem o analiza. Este o analiză. Aceste detalii sunt în desfășurare. Aparatura noastră este verificată periodic”, a afirmat Diana Totoiescu, directorul tehnic al clinicii private.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net