Aceasta este data la care se va sfârși lumea. Chiar Isaac Newton a prezis-o

Isaac Newton, unul dintre cei mai eminenți gânditori și oameni de știință din istorie, a emis o prognoză alarmantă privind încheierea lumii, iar termenul indicat de el se apropie tot mai rapid.

Aceasta este data la care se va sfârși lumea. Chiar Isaac Newton a prezis-o / foto: arhiva
Aceasta este data la care se va sfârși lumea. Chiar Isaac Newton a prezis-o / foto: arhiva

Recunoscut pentru contribuțiile sale deosebite în matematică, fizică și astronomie, Newton a fundamentat această predicție pe convingerile sale religioase profunde.

Sfârșitul lumii ar putea avea loc în anul 2060

Conform lui Stephen Snobelen, directorul Newton Project Canada, Newton, având o credință profund religioasă și considerând Biblia ca o revelație divină, a susținut că Dumnezeu nu este subiect la restricțiile timpului la fel cum suntem noi, oamenii.

Prin urmare, el a fost ferm convins că profețiile biblice sunt, în esență, anticipări ale evenimentelor viitoare și a încercat să le interpreteze pentru a anticipa viitorul lumii.

Analizând prin intermediul unor ecuații simple, Newton a concluzionat că posibilul sfârșit al lumii ar putea avea loc în anul 2060. Această concluzie a stârnit îngrijorare și speculații ample, deoarece mulți s-au întrebat care ar fi semnificația acestui eveniment și ce consecințe ar putea avea.

Stephen Snobelen interpretează că pentru Newton, anul 2060 ar fi fost mai degrabă un început decât un final absolut.

El a considerat că această dată ar fi marcat sfârșitul unei ere vechi și începutul unei noi epoci, în care Iisus Hristos ar reveni și ar instaura o Împărăție a lui Dumnezeu pe Pământ pentru o mie de ani, conform învățăturilor biblice.

Predicția îngrijorează multă lume

Această predicție a lui Newton a stârnit interes și îngrijorare în rândul multora, cu interpretări variate în funcție de perspectivele și credințele individuale.

Unii o consideră pur și simplu o curiozitate istorică, în timp ce alții se întreabă dacă ar putea fi o avertizare cu privire la evenimente majore care ar putea să apară în viitor.

Indiferent de interpretare, această predicție rămâne fascinantă și continuă să genereze discuții între cercetători și publicul larg.

Cu toate acestea, singura modalitate de a verifica dacă previziunile lui Isaac Newton se vor îndeplini sau nu este să așteptăm și să observăm ce se va întâmpla în anii ce urmează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net