Adio, bilete ieftine de avion! Șeful Ryanair, Michael O'Leary, pregătit pentru scumpiri

Era în care puteam găsi bilete ieftine de avion către majoritatea destinațiilor din Europa se apropie de final, potrivit șefului Ryanair. După pandemia de COVID aeroporturile au fost luate cu asalt de turiști și acaparate de haos, căci multe țări au renunțat la restricții. Iată, însă, că nu putem răsufla ușurați.

michael o leary sef ryanair scumpiri webp

De ce? Ei bine, deși putem călători liniștiți în multe destinații, se pare că va trebui să băgăm mâna adânc în buzunar, dacă vrem să plecăm în vacanță. Șeful Ryanair, Michael O'Leary, transmote că în următorii cinci ani nu vom mai găsi bilete ieftine de avion, ci prețurile vor crește, din cauza taxelor de mediu și a creșterii prețului la carburanți.

Te-ar putea interesa și: Cum să călătorești prin Europa cu bani puțini. Cele mai eficiente trucuri

Pentru foarte multe dintre destinațiile turistice, prețurile sunt considerabil mai mici față de acum 10 ani, însă un raport arată că, în luna aprilie spre exemplu, cursele au fost mai scumpe cu aproximativ 18% față de anii precedenți. Aspect pe care îl vom observa din ce în ce mai des, în cazul multor destinații. Michael O'Leary spune că lui i se datorează prețurile extrem de mici pe care compania aeriană le-a avut până acum.

Ryanair umflă prețurile! Cât va costa un bilet de avion?

„Este prea ieftin. Mi se pare absurd că, ori de câte ori zbor la Stansted, călătoria cu trenul până în centrul Londrei este mai scumpă decât biletul de avion. Mie mi se datorează (n.red. – scăderea prețurilor). Am făcut foarte mulți bani astfel, dar, în ultimă instanță, nu mi se pare că e sustenabil să călătorești pe care aeriană pentru 40 de euro. E prea ieftin.

Nu rata nici: Planuri de vacanță „suspendate”! Dispar 20 de destinații operate de Blue Air

Totuși, cred, știi, că încă va rămâne destul de ieftin și că oamenii își vor permite să plătească 50-60 de euro”, a transmis Michael O'Leary, șeful Ryanair.

În prezent, compania se confruntă cu mari probleme de personal, căci angajații se plâng pe tema salariilor care, spun ei, sunt mici. Mai mult, compania are dificultăți și din punct de vedere logistic: după ce au fost nevoiți să dea afară mai mulți angajați în timpul pandemiei, nu au suficient personal pentru perioada aceasta, fiind copleșiți de numărul mare de călători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
David Beckham
image
image
image
image
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg