Află cele 3 locuri din casă unde ar trebui să plasați dafinul pentru a atrage avere

Potrivit Feng Shui, această plantă aromată ne va ajuta să ne schimbăm energiile vieții și să atragem banii. Trebuie să știm doar unde anume este bine să o plasăm.

Dafinul este un magnet pentru vibrații bune. Foto: Click.ro.
Dafinul este un magnet pentru vibrații bune. Foto: Click.ro.

Pentru Feng Shui, nu există o modalitate mai bună de a atrage avere în viața noastră decât folosind proprietățile energetice ale dafinului. Această plantă aromată este un magnet pentru vibrații bune, ceea ce ne va ajuta să ne schimbăm norocul. Dar pentru asta, este esential sa tii cont în ce părți ale locuinței ar trebui să ai frunzele de dafin pentru a profita de energia lor.

Conform acestei filozofii asiatice de origine taoistă, dafinul este unul dintre cele mai importante elemente ezoterice. Există diverse ritualuri și eficacitatea lor totală care ne fac să credem în magia lor și în tot ceea ce pot face în viața noastră. În același sens, este esențial să atragem averea în viața noastră.

Unde să plasați dafin pentru a atrage abundența?

La intrarea în casă

Acolo unde nu poate lipsi dafinul este la intrarea în casă. În acest fel nu vei căuta doar să atragi norocul, ci va fi perfect și pentru a proteja locuința de energia proastă sau vibrațiile negative. Amintiți-vă că sunt și mulți oameni care au o energie foarte puternică și uneori mediul dumneavoastră poate fi extrem de greu, așa că este recomandat să vă protejați cu frunzele de dafin, deoarece va scăpa de acea vibrație proastă de la oaspeți.

În dormitor

Potrivit Feng Shui, nici această plantă aromată nu poate lipsi din încăperi. Aici te odihnești și, practic, reînnoim energia pentru ziua următoare. Este locul în care lăsăm totul și ne reîncărcăm pentru a curăța ceea ce s-a întâmplat în timpul zilei. Daca alegem acest loc, trebuie să depozităm frunzele într-un borcan și să le așezăm pe noptieră.

În bucătărie

În fine, Feng Shui recomandă să aveți frunze de dafin în bucătărie și nu tocmai pentru gătit, deoarece acolo putem atrage avere, protecție și abundență. Prin urmare, cu această recomandare, energia noastră se va schimba drastic, scriu cei de la terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net