«Așa polițistă să ne tot aresteze». Cine e Daniela, agentul de circulație care a pus pe jar inimile șoferilor

O columbiancă sexy a pus pe jar inimile bărbaților din Pereira, oraș aflat la 290 de km de capitala Bogota. Daniela Gaviria (28 de ani) s-a trezit că este celebră pe Internet, după ce un videoclip cu ea îmbrăcată în uniformă a devenit viral. 

Daniela are 28 de ani și este polițistă (Foto: Instagram)
Daniela are 28 de ani și este polițistă (Foto: Instagram)

Citește și: Căsătorie în uniformă: un pompier și o polițistă și-au unit destinele

Superba brunetă este însărcinată cu dirijarea traficului, iar șoferii o filmează și o claxonează mereu, însă polițista nu pare deloc deranjată de atenția primită.

Daniela Gaviria a devenit celebră peste noapte

După ce a devenit celebră pe Tik Tok, Daniela a spus că se simte ca o adevărată vedetă. Toți cei din Pereira o cunosc acum și o opresc pe stradă pentru a vorbi și a face poze cu ea. Nu ne-am mira dacă acești bărbați i-ar cere și autograf!

Vezi și: Omul zilei în MAI: o polițistă de 22 de ani care face și voluntariat la SMURD

În videoclipul scurt, publicat pe rețelele sociale, se aud doi bărbați care vorbesc despre agentul de circulație, în timp ce se apropie de Daniela cu mașina lor. Ea le face semn politicos să își vadă de drum, înainte de a continua să meargă pe trotuar. Bărbații aflați în mașină nu au putut să nu comenteze despre cum arată Gaviria. „Zici că e model” și „fața ei este perfectă”, au exclamat ei.

Autorul înregistrării video a scris: "Ce credeți despre ea? E frumoasă. Așa că nu m-a arestat!". Clipul a strâns rapid sute de mii de vizualizări, iar bruneta s-a trezit celebră peste noapte. Acum, ea are o armată de fani care îi spun că putea să fie actriță sau model, în loc de polițistă. Pe de altă parte, mulți bărbați susțin că le-ar plăcea să fie trași pe dreapta în trafic, dacă ar însemna că îi amendează chiar ea.

Iată și: O celebră influenceriță din România s-a îmbrăcat în polițistă și a oprit șoferii în trafic! Ce s-a întâmplat cu ea apoi

Străzile nu mai sunt la fel pentru mine, atunci când merg cu motocicleta, știind că acum câteva luni am văzut-o la câțiva metri de mine. Mă gândesc mereu la ea și vreau să o văd din nou. Nu mă deranjează nici dacă îmi dă amendă”, a scris un internaut.

Oamenii o opresc pe stradă pentru a face poze cu ea

 „Într-o seară, o mulțime de oameni au început să-mi trimită videoclipul respectiv. Mulți credeau că este regizat... atunci a început toată această nebunie pentru mine! Rețelele sociale sunt o lume foarte complexă, dar frumoasă în același timp. Acum, în timp ce lucrez, oamenii vin să-mi ceară să fac poze cu ei. Cred că toți localnicii din Pereira au văzut clipul cu mine.”, a mărturisit polițista.

Află și: Șofer aflat în mașina parcată, amendat de o polițistă. Cât l-a costat o țigară aruncată pe stradă

Gaviria este mama a doi copii mici, o fetiță și un băiațel, pe care îi adoră. Deși a trecut prin două sarcini, columbianca are în continuare o siluetă incredibilă, pe care nu îi este rușine să o afișeze în costum de baie. Bruneta obișnuiește să publice fotografii incendiare cu ea și nu e de mirare că oamenii îi spun că ar putea foarte ușor să devină Miss Univers, dacă și-ar dori vreodată să își schimbe radical cariera.

Potrivit presei din Columbia, Daniela Gaviria nu este căsătorită și nici nu are iubit, în acest moment. Deci bărbații care cred că au vreo șansă cu frumoasa polițistă, își pot încerca norocul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net