O polițistă din București, campioană mondială la World Police & Fire Games: „Sunt aici pentru a câștiga!”

Polițiștii români au câștigat 60 de medalii la World Police & Fire Games, desfășurate anul acesta la Rotterdam, Olanda. Dintre câștigători, se remarcă Denisa Știrbulescu, atleta care a adus acasă nu mai puțin de cinci medalii. 

Denisa Știrbulescu
Denisa Știrbulescu

Peste 10.000 de polițiști din 70 de țări au participat la competiția mondială în care România a ieșit pe un onorabil loc 18. Polițiștii sportive au cucerit 60 de medalii, iar Ministerul de Interne s-a arătat mândru de această performanță. Are în sistem acum campioni mondiali, care iubesc în egală măsură meseria pe care o practică, dar și sportul și mișcarea.

Polițistă din București, campioană mondială la atletism

performanță notabilă a fost înregistrată de Denisa Știrbulescu, o polițistă în vârstă de 26 de ani în București. Ea a câștigat cinci medalii pentru România la din Rotterdam 2022, dintre care trei de aur, una de argint și una de bronz.

Polițista a obținut locul 1 la proba de alergare 800 m, locul 1 la proba de ștafetă 4×100 m, locul 1 la proba de ștafetă 4 x 400 m, locul 2 la proba de alergare 10 km individual și locul 3 la proba de alergare 5 km individual.

Aceasta s-a arătat încântată de experiența pe care a trăit-o la competiția organizată în Olanda și a oferit o declarație emoționantă.  

„Sunt fericită pentru rezultatele obținute”

„Ți se face pielea de găină când ești pe podium, cu drapelul României în mâini și ți se înmânează medaliile. Fiecare proba a fost cu emoțiile ei, fiecare pas făcut a fost cu sufletul către țară, fiecare medalie câștigată a fost cu gândul că zilele nenumărate de antrenamente și muncă au dus la acel moment. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea pe care am avut-o participând la World Police & Fire Games din Rotterdam, sunt fericită pentru rezultatele obținute, dar mai ales pentru prieteniile legate și pentru oamenii pe care i-am cunoscut. 

Denisa Știrbulescu a câștigat 4 medalii
Denisa Știrbulescu a câștigat 4 medalii

Participarea la o asemenea competiție a reprezentat o experiență deosebită pentru dezvoltarea mea personală și profesională. Am muncit mult pentru a atinge nivelul competiției care este solicitat pentru a reuși o performanță. «Sunt aici pentru a câștiga!», acesta a fost motto-ul după care m-am ghidat și care mi-a dat motivația să dau 110%. Așa voi face și la viitoarele campionate mondiale!”, a spus Denisa Știrbulescu.

Campionatul World Police & Fire Games din Rotterdam 2022 s-a încheiat la 1 august. Din cele 60 de medalii cucerite de români, la categoria de atletism s-a câștigat aurul, argintul si bronzul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg