Au cumpărat „cea mai urâtă casă de pe stradă” și au transformat-o într-o locuință de vis. „Am făcut o mare parte din renovare singuri”

Un cuplu de tineri din Marea Britanie, Lizzy, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, Phil Williams, în vârstă de 40 de ani, au decis să cumpere „cea mai urâtă casă de pe stradă”. Au scos din buzunar suma de 175.000 de euro, însă, cu timpul, au reușit să o transforme într-o locuință de vis și i-au dublat valoarea.

„Cea mai urâtă casă de pe stradă”, transformată într-o locuință de vis / foto: Colaj Tiktok
„Cea mai urâtă casă de pe stradă”, transformată într-o locuință de vis / foto: Colaj Tiktok

Nici nu te-ai gândi că ar fi aceeași casă! Lizzy și Phil Williams au decis în iunie 2014 să achiziționeze „cea mai urâtă casă de pe stradă”, din St Albans, Hertfordshire, Marea Britanie. Cel puțin pentru ei părea cea mai „urâtă” proprietate, asta pentru că avea găuri în tavan, plantele, ciupercile și mucegaiul se dezvoltau în voie în baia de la parter și de patru ani nu locuise nimeni acolo.

Au terminat renovările în septembrie anul trecut. Cei doi au scos din buzunar nu mai puțin de 175.000 de euro pentru a transforma casa într-o locuință de vis. Aliat de nădejde le-a fost YouTube-ul, de unde au învățat cum să facă instalații sanitare, electrice, să construiască o piscină și să instaleze o bucătărie.

„Ne-am pus inima și sufletul în casă”

„Phil este foarte concentrat asupra detaliilor, absoarbe informațiile foarte bine. Am folosit o mulțime de forumuri online pentru a ne ajuta ne uitam și la videoclipuri de pe YouTube. Și-apus baza în familie și prieteni pentru a ne ajuta și a cere sfaturi despre cum să abordăm situațiile. Ne-am pus inima și sufletul în casă, faptul că am făcut o mare parte din renovare singuri face casa noastră cu adevărat specială.

Renovarea casei principale ne-a luat în jur de șase ani, deoarece cea mai mare parte a lucrărilor am făcut-o singuri. Am finalizat complet renovarea anul trecut, terminând grădina la nouă ani după ce am cumpărat inițial casa”, a declarat Lizzy, pentru tabloidul britanic DailyMail.

Când au cumpărat casa, aceasta avea patru dormitoare. Phil și Lizzy au extins-o pentru a face dormitoarele mai mari și au transformat garajul, adăugând patru camere suplimentare. 

„Nu este aceeași casă pe care am cumpărat-o”

Deși au decis să renoveze singuri totul și chiar dacă le-a luat nouă ani, au apelat și la specialiști pentru a monta un acoperiș nou și a le construi o anexă în spatele locuinței. „Nu este aceeași casă pe care am cumpărat-o. Am transformat garajul în patru camere pe care le folosim ca încăpere utilitară, toaletă, birou și cameră de bagaje. A fost o grea încercare, dar ne-a plăcut”, a mai adăugat Lizzy.

Inițial, după ce au cumpărat locuința, cei doi nu aveau decât două dormitoare în care au locuit câteva luni, până când cu reușit să pună la punct și restul casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drona shahed 136 din Iran Captura Youtube webp
image
image
image
image
image
image
Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock
parc bantuit pixabay jpg
11  Taieri de padure in Corbeanca, martie 2024 foto  Alex Găvan   centuraverde ro jpg
medic doliu jpeg
Paul Oarga fluturas, captură video you tube
peste bibelou1 jpg
jandarm salarii jpg
locuinta pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net