Au făcut masă ca la restaurant pe plajă! Iată cum au fost surprinși mai mulți turiști! Imaginea e virală

O imagine de pe o plajă ce se presupune a fi din Baška Voda, Croația, a ajuns virală pe internet, după ce mai mulți turiști și-au pregătit o masă ca la restaurant pe nisipul de la malul mării! Părerile internauților au fost împărțite, unii fiind convinși că „vinovații” ar fi chiar niște români! Iată fotografia, care a cauzat amuzament și indignare deopotrivă!

plaja 2 1 jpeg
Cum au „chefuit” mai mulți turiști, pe o plajă aglomerată Foto: Arhivă

Mai mulți turiști au luat prea în serios zicala „adu-ți de acasă tot ceea ce ai nevoie” și și-au făcut propria masă ca la restaurant, pe plaja aglomerată.

Nu rata: Stațiunea de pe litoralul românesc cu cele mai mici prețuri! Noua atracție?

Imagine virală: cum au întins masa pe plajă mai mulți turiști!

Într-o imagine care a circulat rapid pe rețelele de socializare, se poate observa cum, în timp ce alte persoane stăteau pe prosoape și pe șezlonguri, la bronzat, aceștia și-au amplasat o masă portabilă, destul de mare, cu tot cu băncuțe, pentru a încăpea întreaga familie!

Bineînțeles, turiștii și-au adus cu sine și mâncare și băutură, pentru a se putea relaxa ca la terasă, chiar dacă se aflau pe plajă. Însoțiți de copii și rude, aceștia au mâncat nestingheriți în văzul tuturor, în mijlocul plajei de la malul mării.

În comentarii, internauții au creat o reală dezbatere, unii considerând greșită abordarea turiștilor, în timp ce alții au motivat că așa merită patronii care au scumpit atât de mult prețurile teraselor și restaurantelor. Alții nu au văzut nimic greșit: ce contează dacă mâncau pe prosop sau și-au adus masă, spun aceștia!

image
Imaginea a circulat rapid pe internet Foto: Facebook

Pe același subiect: O notă de plată din Mamaia a stârnit furie pe internet! Cât te costă două pizza și câteva băuturi

Cu toate acestea, plaja reprezintă un domeniu comun, unde trebuie respectat spațiul celor din jur. Mulți dintre utilizatorii de pe rețelele de socializare au fost convinși că persoanele în cauză sunt români, explicând că numai la noi s-ar putea organiza o asemenea „câmpenească”, chiar pe plajă!

Cum au reacționat internauții

Râdeți voi, dar au ieșit mai ieftin.”, „Stilul românesc.”, „La ce scumpiri sunt..bravo lor!”, „Melteni originali.”, „Pare a fi în Napoli sau UK.”, „De ce sa dai bani din buzunar, când poți aduce de acasă? Așa era viața înainte, de oameni simpli!”, au fost câteva dintre comentarii.

Care e diferența dintre un prosop de 4 metri ocupat de 6 persoane care mănâncă și oamenii ăștia care ocupă aceeași dimensiune cu masa lor? Plus că văd că totul e curat, au și un coș, nu văd nicio boxă din care să răsune manele, grătarul fumegând sau să-i văd mâncând semințe.”, a fost părerea unui alt internaut care le-a luat apărarea turiștilor.

Spre surprinderea reprezentanților paginii care a preluat imaginea în cauză, comentariile au fost în mod majoritar pozitive. „Noi ne întrebăm cum au ajuns pe aici atâția cocalari care nu văd nimic greșit în a face chef pe plajă și a-i deranja pe ceilalți prezenți acolo.”, au scris aceștia, în replică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
Kim Kardashian (8) jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg