Au stat cu mortul în casă 18 luni și l-au îmbălsămat ca pe o mumie egipteană!

Caz incredibil în India! Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, însă familia sa a refuzat să creadă că acesta a decedat, susținând în schimb că ar fi fost în comă. Astfel, rudele sale au continuat să spele și să aibă grijă de cadavrul lui, timp de 18 luni.

Cadavrul mumificat al lui Vimlesh Sonkar a fost ridicat din casa familiei sale (FOTO: YOUTUBE)
Cadavrul mumificat al lui Vimlesh Sonkar a fost ridicat din casa familiei sale (FOTO: YOUTUBE)

Citește și: O angajată de la morgă dezvăluie cele mai întunecate secrete: „Niciun cadavru nu...”

Părinții insistă că nu era mort

Bărbatul de 35 de ani, fotografiat alături de soția sa, Mitali (FOTO: YOUTUBE/TWITTER)
Bărbatul de 35 de ani, fotografiat alături de soția sa, Mitali (FOTO: YOUTUBE/TWITTER)

Vimlesh Sonkar a fost un inspector de fisc în vârstă de 35 de ani, care a murit pe 22 aprilie 2021, din cauza unor complicații cauzate de Covid-19. Cei dragi nu s-au împăcat niciodată cu moartea sa, refuzând să accepte adevărul, deși le-a fost prezentat și un certificat de deces. Familia din orașul Kanpur, situat în statul indian Uttar Pradesh, a trăit aproape doi ani cu trupul mumificat, relatează Daily Mirror.

Iată și: Doi tineri din Mehedinți au furat mâna unui cadavru pentru că nu puteau să-i scoată inelul de pe deget. Ce pedeapsă au primit

În acea casă, au stat lângă cadravru părinții bărbatului, Ram Dulari și Ram Avtar, soția lui, Mitali, cei doi frați ai săi, Sunil și Dinesh, dar și copiii acestuia. Zilele trecute, oficialii de la Departamentul de Sănătate au fost șocați când au vizitat casa familiei, după ce au aflat modul în care a fost conservat cadavrul bărbatului. Poliția a fost alertată, iar agenții au venit și au ridicat trupul neînsuflețit al lui Vimlesh.

Te-ar putea interesa și: Cadavrul unei femei de 36 de ani, găsit în stare de putrefacție într-o locuință din Arad

„L-au curățat cu Dettol dimineața și seara și l-au masat cu ulei!"

Rudele îndurerate au folosit un produs de curățare pe pielea lui Sonkar, care pare să fi oprit creșterea bacteriilor din organism - prevenind astfel procesul de putrefacție.

O unitate de aer condiționat a rămas pornită 24 de ore pe zi. Acest lucru a prevenit, de asemenea, mirosul natural de degradare, iar vecinii nu și-au dat seama de ceea ce se întâmpla la câțiva metri de ei. De asemenea, anchetatorii susțin că defunctului i s-au făcut în mod regulat masaje cu ulei. Polițiștii au raportat că pielea lui Vimlesh a devenit neagră din cauza tratamentului neobișnuit – asemănat cu procesul efectuat pe mumiile egiptene.

Află și: Cadavru găsit într-un canal din sectorul 3 al Capitalei. Ce au descoperit polițiștii pe corpul victimei

„L-au curățat cu Dettol dimineața și seara și l-au masat cu ulei. I-au schimbat hainele zilnic. De aceea nu era nici un miros neplăcut”, a explicat doctorul Guatam, șeful echipei de investigație. Acesta le-a promis membrilor familiei că Vimlesh va fi tratat la Spitalul Hallet, dacă este în viață așa cum spun ei.

Citește mai multe despre: Corpul unui pacient român dispărut anul trecut, descoperit mumificat într-un spital din Roma

Cadavrul mumificat a fost adus la spital și declarat decedat, în urma examenului medical. Sonkar a fost incinerat duminică, dar părinții săi încă susțin cu tărie că a fost în comă. Poliția a cerut administrației districtului să formeze un grup de psihiatri pentru a vorbi cu familia mortului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg