Canapea la doar 49 de lei. Unde se găsește produsul pentru care românii au stat la cozi ore întregi. Atenție, oferta e valabilă până pe 16 iulie

Sute de persoane s-au înghesuit, sâmbătă, 15 iulie, la un depozit, pentru a cumpăra canapele la reducere, prețul fiind de 49 de lei. Oamenii s-au așezat la coadă, încă de noaptea trecută, la depozitul din Florești, Cluj. 

Reduceri într-un depozit cu mobilă, în Cluj-Napoca Foto: Pixabay
Reduceri într-un depozit cu mobilă, în Cluj-Napoca Foto: Pixabay

Isterie pentru canapeaua de 49 de lei 

Când s-a deschis magazinul, sutele de oameni au luat-o la fugă. Cei care au reușit să cumpere canapeaua la doar 49 de lei au fost cei care au ajuns primii la cutii, scrie stirileKanald.ro.

Întreaga nebunie a plecat de la ofertele promovate în online: canapele la 49 de lei, scaune la 20 de lei sau colțare la 499 de lei. Clienții au ajuns în Florești din Iași, Timișoara sau Cluj. Angajatorii spun că ofertele vor fi valabile inclusiv până duminică, 16 iulie. 

Bătaie la deschiderea unui nou supermarket 

Anul trecut, a fost bătaie la deschiderea unui nou supermarket din București. Oamenii au luat cu asalt magazinul ca să prindă reduceri. S-au îmbrâncit şi s-au înjurat ca la uşa cortului.

Luptele cele mai grele s-au dat pentru nişte televizoare ultramoderne, al căror preţ a fost redus la jumătate. Oamenii aşteptau de ceva vreme pe la uşi, dar cursa contracronometru a început în momentul în care magazinul s-a deschis. Ţinta: cele 20 de televizoare la reducere. Prea puţine pentru doritori, care ajung să se ia la bataie pentru ele.

Haos la deschiderea unui magazin 

Tot anul trecut a fost haos la deschiderea unui nou supermarket din Capitală care a anunțat reduceri. Atraşi de prețurile mai mici, oamenii s-au aşezat la cozi interminabile chiar şi cu două ore înainte de deschidere. Imaginile au demonstrat o realitate tragică. Salariile şi pensiile abia le mai ajung pentru produsele de bază şi traiul de zi cu zi, aşa că fiecare leu economisit contează.

În timp ce afară sute de oameni aşteptau să intre, în interior era aglomeraţie la raionul de carne, la rafturile cu zahăr, ulei, făină dar şi la standurile cu televizoare. Atât de mult s-a cumpărat, încât după primele două ore s-au impus restricţii. Cine a vrut, însă mai mult, a cerut bonuri separate. Aşa că nimeni n-a plecat cu sacoşele goale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net