Reduceri mari la LIDL! Iată ofertele pe care le așteptau toți românii: produsele care nu depășesc 7 lei

Dacă vă numărați printre românii care se uită cu îngrijorare la prețurile crescute din magazine, Click! vine cu vești bune! Lidl a început să ofere de astăzi reduceri mari la cele mai cumpărate alimente de către români! Produsele nu depășesc nici măcar 7 lei!

Lidl oferă reduceri mari la mai multe produse
Lidl oferă reduceri mari la mai multe produse

Pentru toți cei dintre noi care observă cu îngrijorare cum prețurile la produsele cele mai comune cresc de la o zi la alta în magazine, Lidl vine cu o veste incredibilă! Potrivit informațiilor oferite de către cancan.ro, începând de la 1 iunie, clienții retailer-ului german vor beneficia de reduceri mari la produsele favorite! Iar când vorbim despre reduceri mari, chiar la asta ne referim! Aceste produse ieftenite sunt atât de accesibile încât nici măcar nu depășesc 7 lei!

Mai precis, este vorba despre minim 28 de produse, printre care și îndrăgitul salam de biscuiți, care are o reducere de 16%, prețul lui ajungând, astfel, la doar 1,99 lei! Iar dacă doriți și un suc lângă desertul vostru preferat, Lidl oferă o reducere de 22% la unele sucuri carbogazoase la sticle de 2 litri! Mai precis, acestea se vor vinde cu 2,69 lei! Iar acestea sunt doar 2 exemple din multele produse care au fost ieftinite în acest weekend la magazinele Lidl din întreaga țară!

Lidl oferă reduceri incredibile la mai multe produse

Iar dacă vă temeți că doar dulciurile și sucurile sunt pe lista produselor care beneficiază de reduceri în această perioadă la Lidl, nu aveți de ce să vă faceți griji! De exemplu, dacă doriți să gătiți pilaf, ori aveți nevoie de o garnitură la o friptură, aveți noroc! Orezul are, în această perioadă, o reducere de 28%, ajungând, astfel, la prețul incredibil de doar 4,99 lei kilogramul!

Așa că, indiferent de ce aveți nevoie, sunt șanse mari ca magazinele Lidl din întreaga țară să vă poată oferi reduceri mari în această perioadă! Așa că nu ezitați să mergeți la cumpărături în acest weekend, pentru a pregăti o masă de vis!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net