Programul marilor magazine de Rusalii 2023. Cum vor funcționa Lidl, Kaufland, Mega Image

Cum vor funcționa Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image și Profi în zilele de Rusalii 2023? Ne referim la 4 și 5 iunie, așa cum pică în acest an această sărbătoare. Supermarketurile au publicat deja orarul de funcționare pentru următoarele zile. Românii care au de gând să meargă la cumpărături în aceste zile, ar fi bine să știe în ce interval orar pot face acest lucru.

Magazinele LIDL vor fi deschise de Rusalii. Foto: Click.
Magazinele LIDL vor fi deschise de Rusalii. Foto: Click.

Minivacanță pentru mulți dintre angajați

De Rusalii, angajații de la stat, dar și unii salariați de la privat, vor avea parte de două zile libere. Mai exact, așa cum arată Codul Muncii, este vorba despre ziua de 4 iunie, care pică anul acesta duminică, și 5 iunie, ziua de luni.

Totodată, ziua de 1 iunie, care este Ziua Copilului, dar și 2 iunie sunt și ele libere de la stat. Ce se întâmplă însă cu programul supermarketurilor în aceste zile?

Lidl, Kaufland și Mega Image, program de funcționare în zilele de Rusalii 2023

Se pare că Kaufland, cât și Mega Image vor funcționa după program normal. De asemenea, magazinele Lidl din vor avea deschis duminică, în prima zi de Rusalii în intervalul 08:00- 20:00, iar luni în intervalul orar 07:00- 22:00. Nici Kaufland nu are programul modificat. Se deschide începând cu orele 07.00 și se închid la orele 22.00. 

Carrefour și Profi, orarul pentru zilele de 4 și 5 iunie

Se pare că nici magazinele Mega Image nu au un program diferit de funcționare de Rusalii. Acestea se deschid duminică la 07.30 și se închid la 22.00. Cele cu program non-stop pe de altă parte vor funcționa la fel.

Chiar și magazinele Profi din România vor fi deschise de Rusalii la fel ca în oricare altă zi. Mai exact, duminică, 4 iunie, magazinele se deschis la ora 08.00 și se închid la 23.00. În ceea ce privește magazinele Profi Super cu program non-stop funcționează și ele normal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net