Prețuri astronomice de Rusalii la munte. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Poiană

Românii abia așteaptă minivacanța de Rusalii. Marea sărbătoare pică în zilele de 4 iunie și 5 iunie, iar autoritățile au decis să facă punte cu 1 iunie, care cade într-o zi de joi. Așadar, românii vor avea o minivacanță generoasă pentru care unii și-au făcut planuri, cei mai mulți însă se gândesc bine ce să aleagă la prețurile oferite. Iubitorii de mare par aranjați, însă cei care vor la munte vor avea de suportat prețuri destul de piperate. Între timp, bulgarii anunță, pentru stațiunile lor, reduceri de Rusalii între 15 și 50%.

poiana brasov jpg

În contrast total cu tarifele oferite românilor la mare prin programul Litoralul pentru Toți, în stațiunile de pe Valea Prahovei prețurile par scăpate de sub control. De Rusalii, când românii se vor bucura de o nouă minivacanță, o noapte de cazare în Poiana Brașov pornește de la 50 de euro de persoană. 

De Rusalii, muntele este foarte scump

În timp ce iubitorii de mare s-au aranjat cu Litoralul pentru Toți, unde prețurile sunt cu 70% mai mici față de perioada e vârf a sezonului, la munte, prețurile au luat-o razna.

Pentru Poiana Brașov, prețurile au întrecut orice așteptare. Cine vrea confort și câteva zile de aer curat în cea mai cunoscută stațiune montană din țară, are de scos din buzunar sume destul de generoase.

O noapte de cazare la Poiana Brașov, pentru o singură persoană, pornește de la 50 de euro cu mic dejun inclus.

Dacă pretențiile sunt mai mari, turistul își dorește piscină sau saună poate alege un hotel care asigură un astfel de hotel, dar la un preț destul de piperat.

O noapte de cazare la un hotel cu piscină și SPA costă 450 de euro, pentru două persoane.

25.000 de lei un sejur de patru nopți

La hotelurile de trei stele din Poiana Brașov, un sejur de trei nopți ajunge la 750 de lei pentru două persoane.

Situația se schimbă radical la un hotel de patru stele unde o noapte de cazare într-un hotel cu pretenții costă 450 de euro, pentru două persoane.

Cei care își doresc un sejur de patru nopți, așadar pe durata minivacaței de Rusalii, acesta poate ajunge la 25.000 de lei pentru două persone. Pachetul include acces la Spa și activități pentru cei mici, potrivit ofertelor publicate pe site-urile operaturilor de turism.

Față de anul trecut, prețurile la cazare sunt mai mari cu 16%, indică cele mai recente date privind ofertele de cazare din turismul românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net