Care este cel mai frumos loc din lume în opinia unui cunoscut blogger care a vizitat 148 de țări: „Așa arată Paradisul"

Ultima actualizare:

Cezar Dumitru este bloggerul român care a vizitat peste 148 de țări. Acesta a vorbit despre cel mai frumos loc pe care l-a vizitat până acum. Este vorba despre Bali, scrie adevărul.ro. „Este imaginea pe care o am despre cum arată Paradisul”, spunea acesta. 

Peisaj din Bali Foto: Shutterstock
Peisaj din Bali Foto: Shutterstock

Bloggerul de travel a vizitat 148 de țări 

Cezar Dumitru este un blogger de travel extrem de cunoscut. „După cum vă dați seama, multă lume m-a întrebat de-a lungul timpului care este cel mai frumos loc din lume pe care l-am văzut. Sincer, eu evit comparațiile, pentru a mă bucura de clipă. Ah, sunt în Phuket, Krabi e mai frumos. Nu, nu e cazul. Trebuie să te bucuri de fiecare loc în care calci și pe care îl vezi. În plus, după ce criterii să stabilesc că locul X este mai frumos decât locul Y. Cum aș putea compara Fiji cu Tibetul, Mykonos City cu Cuzco sau Machu Picchu cu Khiva? Nu au nimic în comun și nu poți să spui care e mai frumos”, a declarat acesta. 

"Bali mi-a răms bine înfipt în corazon"

Totoși, bloggerul a spus că Bali este cel mai frumos loc din lume. „Mă rog, nu eram încă extrem de umblat – Indonezia era țara nr. 49 în care călcam, acum am mai adăugat 99 la listă (și peste o lună țara nr. 149), am văzut multe alte locuri, am avut mii de experiențe diverse și am călcat în numeroase locuri de pe Terra, dar să știți că Bali mi-a rămas undeva acolo bine înfipt în corazon. E drept, alături de multe, multe alte locuri”, a spus el.

Pentru simplul motiv că este locul de pe Pământ cel mai apropiat de imaginea pe care o am despre cum arată Paradisul – îngrozitor de multe flori, totul verde, verde strălucitor, munți și văi, oameni zâmbitori și peisaje bucolice idilice. Când am aflat despre Paradis, cam așa mi l-am imaginat. Și când am ajuns în Bali, a fost locul de pe pământ care s-a potrivit fix cu imaginația mea”, a detaliat Cezar.

Cezar Dumitru Foto: Imperator Travel
Cezar Dumitru Foto: Imperator Travel

Bali, o destinație populară printre turiști 

Bali este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, cunoscută pentru plajele sale exotice, cultura bogată și peisajele pitorești. Cu o istorie și o cultură îndelungate, insula are o gamă largă de atracții turistice pentru a satisface toate gusturile. De la templele hinduse vechi de secole și muzeele de artă, la parcurile de aventură și excursiile în natură, Bali oferă o varietate de activități și atracții pentru toată familia.

Pentru a avea parte de vreme frumoasă și temperaturi potrivite pentru plajă, cel mai bun moment pentru a vizita Bali este în timpul sezonului uscat, care durează între luna mai și septembrie. În acest interval, vei găsi, în general, zile însorite, puțină ploaie și temperaturi ridicate, ideale pentru relaxare la plajă și practicarea activităților de apă. Cu toate acestea, trebuie să iei în considerare, când vine vorba de când se merge în Bali, de faptul că această perioadă este și sezonul turistic, deci prețurile pentru cazare și alte servicii pot fi mai ridicate.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net