Nu, nu e Bali! Acest paradis exotic se află în România, iar oamenii se îndrăgostesc de acest loc care pare desprins din Rai

Atunci când ne plănuim vacanța de vis, mulți dintre noi putem cădea în capcana de a ne orienta către acele destinații exotice, care au devenit deja faimoase. Însă, adevărul este că dacă am privi puțin mai atent de-a lungul României, vom vedea că există nenumărate locuri incredibile, care pot fi considerate pe aceeași treaptă cu Bali, sau Maldive, atunci când vine vorba de frumusețea naturală, sau condițiile oferite! Iar un astfel de loc este și „Viewtopia The Secret Land”!

„Viewtopia The Secret Land”, loculd idilic din țara noastră

viewtopia travlocals jpg

Câți dintre noi, atunci când am început să ne interesăm unde să facem rezervare pentru vacanță, nu am căzut în capcana de a apela la destinațiile devenite deja un stereotip? Acele locuri faimoase, de la capătul lumii, despre care se spune că sunt alegerile perfecte pentru o perioadă de relaxare pe care nu o vom uita niciodată? Bali, Maldive, Dubai, am văzut cu toții imagini spectaculoase din aceste destinații, așa că putem fi tentați să le considerăm și singurele opțiuni pentru o vacanță de vis!

Însă, dacă vom privi puțin mai atent de-a lungul propriei noastre țări, vom vedea rapid cât de mult ne înșelăm! Există prin România locuri incredibile, de care turiști din întreaga lume rămân îndrăgostiți! Iar un astfel de „Bali de România” se află în Valea Drăganului, din județul Cluj! Este vorba despre un loc idilic, cunoscut ca „Viewtopia The Secret Land”!

Acest loc din inima Munților Apuseni se află la 65 de km de Cluj-Napoca, iar odată ce ajungeți aici, vă veți putea bucura de o priveliște parcă desprinsă din Rai! În jurul vostru veți vedea numai natura, iar atmosfera este una liniștită și plină de voie bună, deoarece șoseaua se află la tocmai 100 de metri depărtare! Printre locurile de care vă puteți bucura la Viewtopia sunt Căsuța Albastră, Căsuța Mexicană, cât și Oakie-Dokey, unde vă sunt puse la dispoziție cele mai bune condiții de cazare!

Totul în acest sat de vacanță este cât mai natural posibil, de la peisajele din jur, până la alimente, aerul curat, cât și materialele folosite pentru clădiri!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net